Головна Новини Суспільство події Поїздка до Трускавця: журналістів попри наявність квитків пересадили з вагона зі "слугами"
commentss НОВИНИ Всі новини

Поїздка до Трускавця: журналістів попри наявність квитків пересадили з вагона зі "слугами"

Народні депутати від "Слуги народу" вирушили із залізничного вокзалу Києва до Трускавця

1 жовтня 2021, 10:54 comments1561
Поділіться публікацією:

Депутати "Слуги народу" ввечері 30 вересня поїздом вирушили в місто Трускавець. Кореспондент Анна Стешенко розповіла, як "Укрзалізниця" пересадила її разом зі ще однією колегою з вагона з депутатами від "Слуги народу". Про це дівчина розповіла на сторінці в своєму Фейсбуці.

Поїздка до Трускавця: журналістів попри наявність квитків пересадили з вагона зі "слугами"

Телеграмма, яку показав журналістам начальник поїзда Київ - Трускавець - фото Стешенко


За її словами, підставою для цього стала телеграма з приводу "пересадки пасажирів у зв'язку з організованим перевезенням групи", яку отримав начальник поїзда.


"Ми з Ольгою Москалюк заздалегідь купили квитки на поїзд "Київ-Трускавець". З нашим "щастям" ми потрапили у вагон зі "слугами народу". Зайняли місця, як кажуть, відповідно до придбаних квитків. І тут... Та-дам... Приходять два нардепи (прізвищ називати не буду). Як виявилося, у двох депутатів куплені квитки на наші місця... У підсумку нас переселили в сусідній вагон з "простими смертними", — написала Стешенко.


При цьому вона зазначила, що вагон, в якому везли депутатів, був краще.


"Постіль заздалегідь заправлена. Один із нардепів "Слуги народу" (з Одеси. Прізвище називати не буду, але кому треба, той відразу зрозуміє) пожартував, оглядаючи вагон: "Ти ж уявляєш! Скільки вони його мили перед нами?"- додала журналістка.


Нагадаємо, фракція "Слуги народу" ще не відправляла запрошення на збори у Трускавці спікеру парламенту Дмитру Разумкову. Про це повідомив голова фракції Давид Арахамія. Нардеп пояснив, що формат заходу ще не доведений до кінця. Також Дмитро Разумков не входить до фракції, а захід внутрішньофракційний. Можливо, гостей запросять. Примітно, що заступник спікера Руслан Стефанчук запрошення отримав. Давид Арахамія сказав, що це інше, оскільки Стефанчук є менеджером проєкту так званої "трійці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

1 жовтня 2021, 10:56

Ини, эти "слуги народа", уже совсем ох..ли (других слов просто не подобрать), уже журналистов не во что не ставят, а простого гражданина и подавно! Это же надо, отправить телеграмму начальнику поезда что бы тот пересадил журналистов, которые купили билеты за благовременно, в другой вагон и на другие места, бо так захотелось этим "слугам народа"!!! Вот такие они они "слуги народа", голосуйте за них и дальше!!!

Анатолий Шандурский

1 жовтня 2021, 10:17

ДЛЯ "СУК НАРОДА" В КИЕВЕ НЕ НАШЛОСЬ МЕСТА ДЛЯ, ТАК НАЗЫВАЕМОЙ "РАБОТЫ". ЗНАЧИТ ОНИ ПОЕХАЛИ В ТРУСКАВЕЦ НЕ РАБОТАТЬ, А ОТДЫХАТЬ. ПЛОХО ЗАВУАЛИРОВАННАЯ ПОКУПКА ГОЛОСОВ, ДЛЯ БУДУЩИХ ГОЛОСОВАНИЙ.


Новини