Головна Новини Суспільство події Погода в Україні у вихідні: прогноз на 20 і 21 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні у вихідні: прогноз на 20 і 21 лютого

Вихідні в Україні будуть теплими

19 лютого 2021, 10:48
Поділіться публікацією:

У прийдешні вихідні в Україні очікується потепління. Однак ніч на суботу, 20 лютого, стане найхолоднішою за всю зиму. Температура буде досягати -23 в деяких областях.

Погода в Україні у вихідні: прогноз на 20 і 21 лютого

Погода на 20 і 21 лютого - фото: з відкритих істчоніков

Згідно з прогнозами Укргідрометцентру, в суботу очікується потепління. У західних і південних областях очікується сонячна погода і плюсова температура. Температура повітря сягатиме 2 .. 4 градуси, а вночі до -10... -13. У східній частині країни завтра очікується -2 .. -4 градуси, а вночі до -13. У північних областях вдень буде до -7, а вночі до -18. У центрі вдень очікується до -2, а вночі до -17. У Києві та Черкасах в суботу очікується сніжна погода. А в Запоріжжі, Одесі, Миколаєві, Вінниці та Житомирі пройде сніг з дощем.

Погода в Україні у вихідні: прогноз на 20 і 21 лютого - фото 2

У неділю, 21 лютого, в Україні ще трохи потеплішає. Вночі температура повітря більше не перейде рубіж — 10. У північних областях вдень температура повітря буде до 2 градусів, а вночі до -7... — 10. У центральних областях очікується до 4 градусів тепла, а вночі -4. У західній частині вдень очікується до 7 градусів, а вночі стовпчик термометра впаде до -4 градусів. У південній частині вдень температура сягатиме 3, а вночі -5. У східній частині України вдень очікується -1... +1 градусів, а до ночі температура опуститься до -10. Сніг у неділю очікується в західних і північних областях. У іншій частині України цього дня опадів не буде.

Погода в Україні у вихідні: прогноз на 20 і 21 лютого - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що експерти розповіли про прості кроки, як знайти баланс між роботою і будинком, а також про 7 несподіваних речей в побуті, які варто міняти щороку.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини