Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: спека повертається
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: спека повертається

Ті, хто встиг замерзнути за останні кілька днів, сьогодні зможуть відігрітися на сонечку

10 липня 2020, 06:54 comments1234
Поділіться публікацією:

В Україну в п'ятницю, 10 липня, повернеться справжня липнева спека. Після декількох прохолодних днів температура різко піде вгору. Такий прогноз погоди зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Погода в Україні: спека повертається

Зняти теплі речі та переодягтись у  футболки зможуть переодягнутися жителі західних регіонів. Після вчорашніх +20 сьогодні повітря може прогрітися до +29. Однак вночі все ще буде достатньо холодно. Місцями ртутні стовпчики впадуть до 12 градусів. Дощів чекати не варто, хоча небо і може бути трохи хмарним.

Не настільки різко, але все ж піде вгору температура на Півночі України. У Сумській області повітря прогріється максимум до +25. А от у Житомирській термометри можуть показати вдень 27 вище нуля. Як і на Заході, тут без опадів.

Дощів сьогодні чекати в Україні, в принципі, не варто. Погода майже всюди буде сонячною. А в Центрі, на Півдні та на Сході ще й майже безхмарною. Майже скрізь тут вдень до +28. Температурний максимум в Миколаївській, Херсонській та Запорізькій області — 30 градусів з позначкою плюс.

Погода в Україні: спека повертається - фото 2

Настільки суха погода збережеться в Україні ненадовго. Вже в суботу грозові дощі повернуться на західну Україну. Щоправда, вони не вплинуть на спеку. Вона поки що буде посилюватися.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чи можна пити в спеку холодну воду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини