Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: синоптик розповіла, які області у вихідні заллє дощами
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: синоптик розповіла, які області у вихідні заллє дощами

У південних і західних областях очікується дощова погода

13 березня 2021, 09:34
Поділіться публікацією:

У вихідні в Україні очікується потепління. Однак разом з тим в західних, північних і центральних областях вируватиме сильний вітер. Про це і про погоду на 13 і 14 березня докладно на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

Погода в Україні: синоптик розповіла, які області у вихідні заллє дощами

Прогноз погоди на 13 і 14 березня - фото: з відкритих джерел

Так, за словами метеоролога, температура повітря в денні години на вихідних буде коливатися в межах +6 +9 градусів. На сході очікується від 1 до 4 градусів вище 0. У південній частині країни вдень температура повітря буде становити +8 +11 градусів. Найтепліше буде в західних областях — від +9 до +14 градусів.

"Ховайтеся та ухиляйтеся від сильного вітру, паркуйте автомобіль згідно з синоптичною ситуацією, закутуйте шию, дивіться не лише під ноги, а й в небо — там плаватимуть красиві хмари та можна буде вчасно помітити, раптом що летітиме", — зазначила Наталія Діденко.

За даними Укргідрометцентру, в суботу, 13 березня, на території Запорізької, Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської та Херсонської областей очікується дощова погода. На сході України в цей день буде похмуро. У всій решті частини країни сьогодні буде сонячно.

У неділю, 14 березня, черговий атмосферний фронт з північного заходу Європи принесе дощі в західні частини України. Таким чином, опади очікуються на території Львівської, Закарпатської, Волинської, Рівненської та Івано-Франківської областей. У Карпатах — сніг та мокрий сніг. На решті території країни буде суха погода.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що очікує на кожен знак Зодіаку 13 березня. Також сайт інформував читачів про те, якими якостями володіють люди, народжені в березні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини