Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на найближчі дні: де очікується сніг та сильний мороз
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на найближчі дні: де очікується сніг та сильний мороз

У вихідні в Україні очікуються сніг і морози

5 лютого 2021, 10:46
Поділіться публікацією:

У ці вихідні синоптики прогнозують українцям холодну погоду. Деякі міста засипле снігом, а деякі заллє дощем. Детальніше про це повідомляє сайт Укргідрометцентр.

Погода в Україні на найближчі дні: де очікується сніг та сильний мороз

У вихідні в Україні похолодає - фото: з відкритих джерел

Погода на суботу, 6 лютого

В цей день в західній частині країни очікуються опади у вигляді снігу. Температура вдень буде від 2 до 4 градусів нижче 0, а вночі від -5 до -7. В Ужгороді очікується дощ і плюсова температура. Днем буде 2 .. 4, а вночі температура опуститься до 0.

У центральній частині країни в суботу буде хмарна погода, а температура — від -4 до -6 вдень і -10 .. -12 вночі.

На півдні очікується дощ зі снігом. Температура повітря буде від -1 до 1 градуса тепла. Вночі стовпчик термометра опуститься до -3.

У східній частині України в цей день буде від -3 до -5 градусів вдень і -9 .. -11 вночі. Протягом усього дня буде хмарно з проясненнями. Опадів не очікується.

На півночі України буде також хмарна погода протягом усього дня. Температура повітря вдень буде від -6 до -8, а вночі -11 .. -13 градусів.

Погода на неділю, 7 лютого

Неділя видасться холоднішим, ніж субота. Деякі міста в цей день засипле снігом і тільки в Ужгороді та раніше буде йти дощ. У Західній частині країни протягом усього дня і ночі буде йти сніг і температура складе від -4 до -6 градусів вдень, а вночі -7 .. -9 градусів.

У центральній частині України в неділю також буде йти сніг, але тільки вдень. Вночі опадів не очікується. Температура повітря буде -8 .. -10 градусів вдень, а вночі — від -11 до -13.

На півдні в цей день буде хмарна погода, без опадів. Очікується вдень від -1 до -3 градусів, а вночі — від 3 до 5 градусів нижче 0.

У східних областях вихідний пройде без опадів і температурою повітря -5 .. -7 вдень. Вночі стовпчик термометра впаде до -11.

У північній частині країни в цей день очікується справжній мороз. Протягом дня буде йти сніг, а температура повітря буде від -10 до -12. А вночі очікується від -18 до -20 градусів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, якою буде погода у 2021 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини