Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на 24 травня: у які області прийде потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на 24 травня: у які області прийде потепління

Українцям розповіли, якою буде погода 24 травня та в яких областях очікується підвищення температури

24 травня 2022, 06:25
Поділіться публікацією:

У вівторок, 24 травня, в Україні за зміну дводенного похолодання прийде потепління. В Українському гідрометеорологічному центрі розповіли, у яких областях буде найтепліше і чи очікуються десь опади.

Погода в Україні на 24 травня: у які області прийде потепління

Прогноз погоди на 24 травня (фото з відкритих джерел)

За даними, найвища температура повітря сьогодні очікується у західних регіонах країни, там стовпчики термометра покажуть +21…+23 градуси. Трохи холодніше буде у північно-західних областях. Але опадів не прогнозується, погода обіцяє бути сонячною.

У центральній частині країни температура повітря в середньому прогріється до +17...+19 градусів. А ось найхолодніше буде на Сході України. Там синоптики прогнозують удень +16...+18 градусів, але також без дощів. А що стосується південних областей, то найтепліше буде у Миколаєві (+20…+22 градуси).

У Києві 24 травня очікується тепла погода, стовпчики термометра піднімуться до +18...+20 градусів. Північний вітер у столиці рухатиметься зі швидкістю 5-10 метрів за секунду.

Також своїм прогнозом погоди на сторінці у Facebook поділилася український синоптик Наталія Діденко. За її словами, 24 травня в країні буде підвищений атмосферний тиск, тож сильних опадів не очікується. Проте, за її даними, локальні дощі можуть пройти на Лівобережжі. У західні області прийде потепління до 24 градусів, а на решті території України температура буде в діапазоні +16...+20 градусів.

Діденко також зазначила, що найсиноптичнішим днем стане середа, 25 травня. У цей день очікується тепла погода.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що глобальне потепління змістило вісь Землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини