Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на 17 травня: у яких областях очікуються грозові дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на 17 травня: у яких областях очікуються грозові дощі

Українцям розповіли, якою буде погода 17 травня та мешканцям яких областей потрібно підготуватися до дощу

17 травня 2022, 05:50
Поділіться публікацією:

Вівторок, 17 травня, очікується переважно сонячним та теплим, але в окремих регіонах можуть пройти дощі з грозами. Про це свідчать дані Українського гідрометеорологічного центру.

Погода в Україні на 17 травня: у яких областях очікуються грозові дощі

Прогноз погоди на 17 травня (фото з відкритих джерел)

Зазначається, що в середньому температура повітря в країні буде в діапазоні +18...+20 градусів, але найтепліше буде на Закарпатті. Там стовпчики термометра піднімуться до +22 градусів. На дощ з грозами слід очікувати мешканцям Львова, Івано-Франківська, Ужгорода та Чернівців, тому не варто забувати парасольки при виході на вулицю.

"Свіже" всього буде у північних та східних областях України. Температура повітря там прогріється до +17...+19 градусів. Проте опадів не прогнозується. У південних регіонах стовпчики термометрів показуватимуть +20...+22 градуси, а в Одесі — +22...+24 градуси.

У центрі столиці, 17 травня, згідно з даними Укргідрометцентру, буде сухо, синоптики обіцяють +18...+20 градусів. Північно-західний вітер рухатиметься зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.

Своїм прогнозом погоди на Facebook — сторінці також поділилася народний синоптик Наталія Діденко. За її словами, в Україні буде комфортна температура – ні спекотно, ні холодно. Але дощі пройдуть як у західних регіонах, так і ближче на схід країну – у Харківській, Сумській та Полтавській областях. І можливі опади Півдні.

У Києві, як зазначила Діденко, дощ у вівторок малоймовірний, а вітер прогнозують поривчастим.

Нагадаємо, що за останні 30 років Земля втратила сотні мільярдів тонн льоду через глобальне потепління, тож полюси зрушили.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені знайшли спосіб, який зможе запобігти глобальному потеплінню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини