Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: коли пройдуть морози
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: коли пройдуть морози

Зовсім скоро в Україну прийде довгоочікуване тепло

17 січня 2021, 10:46 comments1190
Поділіться публікацією:

Сильні морози в Україні триватимуть ще всього кілька днів. Після цього варто очікувати різку зміну температури. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

Погода в Україні: коли пройдуть морози

Морози в Україні добігають кінця - фото: з відкритих джерел

За її словами, аж до 20 січня в Україні продовжать триматися морози. У деяких областях температура повітря вночі становитиме до -30 градусів. Повідомляється також, що упродовж цих днів в деяких містах ще встигне випасти сніг. Однак вже починаючи з 21 січня в Україні почнеться різке потепління. Наталія Діденко зазначає, що перепад температури буде дуже значний: від -20 градусів вночі до +1-3 градусів вдень.

Сьогодні, 17 січня, в більшості регіонів України очікується -10-17 градусів. Трохи тепліше буде на території Волинської та Рівненської областей. Там температура повітря вдень складе від -3 до -10 градусів.

Вночі стовпчик термометра практично у всіх областях країни впаде до -17-23 градусів. У таких областях, як Полтавська, Харківська і Сумська, температура повітря складе -22-28 градусів.

До слова, за прогнозами Укргідрометцентру, 17 — 18 січня, на високогір'ї східної частини Закарпатської області відзначається сніголавинна небезпека (3 рівень). А на дорогах в країні збережеться ожеледиця. У зв'язку з цим рятувальники просять водіїв дотримуватися швидкісного режиму і бути дуже обережними, уникаючи небезпечних маневрів на дорозі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що астматикам небезпечно виходити на вулицю в мороз, а також про найпоширеніших травмах в ожеледицю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини