Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: коли припиняться дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: коли припиняться дощі

Місцями Україну сильні дощі накриють разом з грозами

8 жовтня 2020, 08:20
Поділіться публікацією:

Дощі, та ще й з грозами, накриють сьогодні, 8 жовтня, більше половини українських регіонів. При цьому температура повітря трохи впаде тільки на Заході. Таку погоду на день обіцяють синоптики Укргідрометцентру.

Погода в Україні: коли припиняться дощі

Погода в Україні 8 жовтня. Фото: prm.ua

До +14 вдень місцями може опуститися температура повітря в західних регіонах. Прохолодніше всього буде у Львівській та Тернопільській областях. Парасольки забувати вдома не слід. Дощі пройдуть майже всюди. Місцями вони будуть досить сильні, та ще й з грозами.

Грозовими хмарами затягне і Північ України. Сонячну погоду синоптики обіцяють тільки в Сумській області. На термометрах вдень — до +21.

Частково зачеплять дощі також Центр України. А на Півдні опади можливі лише в Одеській області. До слова, саме південні регіони сьогодні будуть найтеплішими. Повітря прогріється до 24 градусів.

Єдиним регіоном, де дощів чекати точно не варто, стане Схід України. Весь день тут буде сонячно. Максимальна температура — 23 градуси з позначкою плюс.

Погода в Україні: коли припиняться дощі - фото 2

Вже завтра, 9 жовтня, дощі в Україні трохи вщухнуть. Найвища ймовірність опадів збережеться на Півночі. А вже на вихідних синоптики Укргідрометцентру обіцяють українцям всюди суху і сонячну погоду.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як правильно доглядати за взуттям в осінній період.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини