Головна Новини Суспільство події Погода в Україні 20 грудня: у яких областях очікується сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні 20 грудня: у яких областях очікується сніг

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 20 грудня

19 грудня 2021, 20:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

З початком нового робочого тижня у більшій частині України відбудеться зміна погоди. Деякі області накриють снігом, а в деяких очікується мокрий сніг із дощем. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Погода в Україні 20 грудня: у яких областях очікується сніг

Прогноз погоди на 20 грудня. Фото з відкритих джерел

Згідно з прогнозом синоптиків, у понеділок, 20 грудня, снігова погода очікується у Київській, Сумській, Чернігівській, Тернопільській, Хмельницькій, Львівській, Івано-Франківській, Житомирській, Чернівецькій, Рівненській, Волинській областях. Температура повітря у цих областях становитиме від 0 до -2 градусів вдень. На ніч стовпчик термометра опуститься до -2 градусів.

В решті областей у понеділок упродовж усього дня йтиме сніг з дощем. Температура повітря вдень очікується від –1 до 1 градуса тепла. Уночі синоптики обіцяють до 2 градусів нижче 0. У Запоріжжі, Миколаєві та Херсоні також прогнозують сніг із дощем, але температура повітря вдень та вночі очікується до +4.

Винятком стане Одеська область. За прогнозом 20 грудня, ця область стане єдиною, у якій протягом всього дня буде суха погода. Температура повітря вдень підніметься до +4 градусів. На ніч очікується також від 2 до 4 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Греції стався землетрус магнітудою 5,4 бала. Стихія розбушувалася рано-вранці у морі між півостровом Пелопоннес і островом Крит. Осередок землетрусу залягав на глибині понад 50 кілометрів.

Також видання "Коментарі" писало про те, що на Філіппінах лютує супертайфун, який вже забрав життя понад 140 людей. Кілька людей вважаються зниклими безвісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини