Головна Новини Суспільство події Погода на найближчі дні: в Україну йде похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на найближчі дні: в Україну йде похолодання

У деяких регіонах температура повітря може впасти відразу на кілька градусів

27 жовтня 2020, 06:13 comments1398
Поділіться публікацією:

Похолодання підібралося до України зовсім близько, але поки що про нього турбуватися не варто. Щонайменше, сьогодні погода точно дозволить насолодитися сонечком і досить комфортною температурою. Такий прогноз на вівторок, 27 жовтня, зробили синоптики Укргідрометцентру.

Погода на найближчі дні: в Україну йде похолодання

Прогноз погоди в Україні. Фото: pixabay.com

Найбільш прохолодними регіонами сьогодні будуть Схід і Північ України. Наприклад, в Луганській області повітря максимально прогріється до +13. А от у сусідній Донецькій термометри покажуть вже +15. Такою ж буде погода і в Житомирській області. Опадів синоптики не обіцяють.

У центральних регіонах парасольки теж можна сміливо залишати вдома. Денна температура буде на рівні 13-16 градусів тепла.

На Заході України до +16 синоптики обіцяють у Львівській, Чернівецькій областях та на Закарпатті. У решті регіонів денний максимум — 15 градусів. Дощів не буде.

Суха і сонячна погода чекає сьогодні на жителів південних регіонів. У них на термометрах — до +18. У Криму стовпчики термометрів піднімуться ще вище і покажуть +21.

Погода на найближчі дні: в Україну йде похолодання - фото 2

Ще завтра, 28 жовтня, погода буде дуже комфортною. А ось вже в четвер, 29 жовтня, температура повітря почне падати. Місцями вона знизиться досить різко і відразу на кілька градусів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, коли в Україні чекати снігу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини