Головна Новини Суспільство події Погода на 30 березня: у яких регіонах України очікуються дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на 30 березня: у яких регіонах України очікуються дощі

Український синоптик Наталія Діденко розповіла, у яких областях України очікуються дощі та вітер

30 березня 2022, 05:25 comments1072
Поділіться публікацією:

У середу, 30 березня, погода у більшості областей України буде теплою, але жителям деяких регіонів варто підготуватися до опадів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила український синоптик Наталія Діденко.

Погода на 30 березня: у яких регіонах України очікуються дощі

Якою буде погода 30 березня (фото з відкритих джерел)

За її словами, вдень стовпчики термометра в Україні будуть у діапазоні +11...+16 градусів. Найтепліше буде в Одеській та Чернівецькій областях, де повітря прогріється до +15...+20 градусів. А ось найхолодніше буде на північному заході країни, там очікується +8…+12 градусів.

Невеликі та помірні опади синоптик прогнозує у західних, північних, центральних областях та у Харківській області. Вітер залишиться поривчастим тільки в Криму та Приазов'ї, а в решті регіонів стихне.

У столиці України, 30 березня, також пройде невеликий дощ, температура повітря підніметься до +10...+11 градусів.

Наприкінці тижня, як каже Наталія Діденко, у країні очікується погіршення погодних умов, прийде знову вітрі та дощі, які переходитимуть у мокрий сніг.

Нагадаємо, компанія EarthSystemData Ltd разом із Центром досліджень зміни клімату Університету Східної Англії створила програму, яка може наочно продемонструвати, як зміниться клімат у кожному місті нашої планети через 80 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у світі скоро можуть зникнути щонайменше шість пам'ятників ЮНЕСКО. В усьому виною — зміна клімату. Які визначні пам'ятки під загрозою?

Читайте також, що дослідники зі Стенфордського університету оцінили, які катастрофічні наслідки можуть спричинити зміни клімату. Вчені дійшли висновку, що посилення опадів через глобальне потепління призвело до більш катастрофічних повеней в Америці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини