Головна Новини Суспільство події Погода на 3 травня в Україні: у яких областях пройдуть дощі та грози
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на 3 травня в Україні: у яких областях пройдуть дощі та грози

Український синоптик Наталія Діденко розповіла, якою буде погода в Україні 3 травня: де випадуть опади

3 травня 2022, 06:30 comments2837
Поділіться публікацією:

У вівторок, 3 травня, погода у багатьох регіонах України буде дощовою, але температура повітря залишиться комфортною. Таким прогнозом поділилася на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталія Діденко.

Погода на 3 травня в Україні: у яких областях пройдуть дощі та грози

Прогноз погоди на 3 травня / Фото: goodfon

За її словами, мешканцям західних та північних областей варто виходити на вулицю із парасолькою, бо очікуються короткочасні дощі та місцями грози, тому не варто лякатися звуків. А ось на Сході та в південній частині країни, а також у більшості центральних регіонів переважатиме суха та сонячна погода. Вітер очікується помірним.

Діденко зазначила, що середня температура повітря вдень по Україні перебуватиме в діапазоні +15...+20 градусів. Ніч пройде без заморозків. За даними Укргідрометцентру, найхолодніше буде на Сході країни, а ось найтепліше — у центральних областях.

У столиці України, 3 травня, погода має бути теплою, стовпчики термометра піднімуться до +15...+18 градусів. Але киянам також варто підготуватися до дощу та можливих гроз. Вітер хмарно з проясненнями, 3-8 м/с.

Нагадаємо, за підсумками спостережень метеорологічних станцій державної гідрометеорологічної служби, найбільше за останні 30 років потепліло у Чернігові та Києві – на 1,6 градуса. Далі йдуть Чернівці з відхиленням 1,5 градуса.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що високий вміст вуглекислого газу в повітрі призводить до того, що дерева ростуть швидко, але живуть мало. Це означає, що надія на порятунок Землі від глобального потепління вкотре зменшується. А функції, які виконують дерева, дуже важливі для людського життя на планеті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини