Головна Новини Суспільство події Погода на 29 березня: у які області України прийде сильне потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на 29 березня: у які області України прийде сильне потепління

Український синоптик Наталія Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у вівторок, 29 березня

29 березня 2022, 05:45
Поділіться публікацією:

Березень вже добігає кінця, проте весна ще відчувається слабко. Але як каже на своїй сторінці у Facebook український синоптик Наталія Діденко, у вівторок, 29 березня, сильне потепління прийде до двох регіонів.

Погода на 29 березня: у які області України прийде сильне потепління

Потепління в Україні 29 березня (фото з відкритих джерел)

Завтра стовпчики термометра піднімуться вдень до +12...+15 градусів по всій країні, а в Чернівецькій та Одеській областях до +19 градусів. А ось мешканцям північних та західних регіонів, а також центральній частині країни потрібно підготуватися до невеликих опадів. Вітер залишиться рвучким.

У столиці України, 29 березня, також очікується дощ: місцями невеликий, а місцями інтенсивніший, але сильних злив не буде. Температура повітря вдень прогріється до +12...+14 градусів, а вночі становитиме +5...+7 градусів.

Далі, за словами синоптика, варто чекати на похолодання. До кінця тижня можливі сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

Нагадаємо, керівник відділу прикладної метеорології та кліматології Укргідрометинституту Віра Балабух розповіла, що зміни клімату негативно позначаться на погоді в Україні. Дощів з кожним роком ставатиме лише більше, а загальна температура повітря зросте.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що майже повністю вкрита льодом Антарктида почала змінюватись разом зі змінами клімату по всьому світу. Наприклад, поверх снігу почали рости зелені водорості, які видно навіть із космосу.

Читайте також, що експерти впевнені в тому, що в найближчі 50 років географічне положення температурної ніші зміниться сильніше, ніж за шість тисяч років. Вже за тридцять років у деяких спекотних державах температура повітря стане небезпечною для людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини