Головна Новини Суспільство події Погода на 18 травня: в які області прийде похолодання та дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на 18 травня: в які області прийде похолодання та дощі

Українцям розповіли, якою буде погода 18 травня: у яких областях суттєво похолодає та пройдуть дощі

18 травня 2022, 06:35 comments1059
Поділіться публікацією:

Найближчого тижня погода в Україні буде мінливою. У середу, 18 травня, очікується похолодання, а деяких регіонах пройдуть дощі. Про це свідчать дані Українського гідрометеорологічного центру.

Погода на 18 травня: в які області прийде похолодання та дощі

Прогноз погоди на 18 травня (фото з відкритих джерел)

Відомо, що по всій території країни буде свіжо, температура повітря в середньому прогріється до +14...+18 градусів. Невеликі опади очікуються у всіх областях, крім західних – там буде сонячно. Також 18 травня буде досить вітряно. У столиці України буде найхолодніше, стовпчики термометра піднімуться до +13...+15 градусів. Вночі буде без опадів, ось удень може пройти невеликий дощ.

Також своїм прогнозом на сторінці у Facebook поділилася український синоптик Наталія Діденко. За її словами, вдень холодна погода зосередиться у центральній та північній частині України, а також у Карпатах (+10…+15 градусів). У Києві, 18 травня, вдень пройде дощ, а ось друга половина дня обіцяє бути сухою та сонячною. Але при цьому буде поривчастий вітер північного напрямку.

Діденко наголосила, що похолодання в Україні буде короткочасним, вже у четвер, 19 травня, очікується знову потепління. Стовпчики термометра піднімуться до +16...+23 градусів.

Нагадаємо, що більшість із нас просто відмовляється вірити в те, що поки що неможливо побачити на власні очі. Тому розробники нової програми знайшли ефективний спосіб, який допомагає переконати людей у величезній небезпеці, яка є глобальним потеплінням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як боротися з різкими змінами клімату на нашій планеті: дослідники знайшли спосіб, але поки що не розпочали реалізацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини