Головна Новини Суспільство події Погода 6 липня: де сьогодні буде найспекотніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода 6 липня: де сьогодні буде найспекотніше

По всій території України сьогодні пройдуть дощі

6 липня 2021, 07:44
Поділіться публікацією:

Сьогодні в північних та західних областях України очікується невеликий короткочасний дощ, місцями з грозами. За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру, на решті території нашої країни сьогодні пройдуть помірні грозові дощі, в деяких регіонах з градом і поривами вітру до 15-20 м/с. До сильного дощу сьогодні варто бути готовими жителям південних і східних областей.

Погода 6 липня: де сьогодні буде найспекотніше

Прогноз погоди на 6 липня. Фото: Олександр Ігнатьєв/35photo

У південних, східних і центральних областях сьогодні очікуються сильні грози, з I (жовтим) рівнем небезпеки.

Температура повітря вдень 6 липня прогріється до 25-30 градусів тепла, вночі стовпчики термометрів опустяться до 15-20 градусів тепла. Найспекотніше сьогодні буде в Закарпатській області, там температура повітря буде на рівні 28-30 градусів тепла. А вночі в цьому регіоні стовпчики термометрів опустяться нижче, ніж в інших регіонах — до 13-15 градусів тепла.

Вітер сьогодні очікується північно-східний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, що другий місяць літа, згідно з прогнозами експертів, повинен бути жарким, хоча в кінці липня очікується невелике похолодання. А ось в середині місяця синоптики прогнозують тимчасові дощі з грозами, шквалами й градом. Але при цьому, температура повітря в другий місяць літа буде високою і можливі нові температурні рекорди.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за повідомленням головного судмедексперта провінції Британської Колумбії Лізи Лапойнт, на заході Канади вже 719 осіб могли стати жертвами рекордної спеки в історії цієї країни. Більшість померлих були особами похилого віку. Поліція і медики вважають, що їх смерть викликала аномально висока спека, що встановилася в останні дні на заході Канади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини