Головна Новини Суспільство події Погода 19 липня: де сьогодні похолодає
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода 19 липня: де сьогодні похолодає

У більшості регіонів України 19 липня пройдуть дощі

19 липня 2021, 07:26
Поділіться публікацією:

Атмосферний фронт із заходу, який вже вчора прийшов у західні області України, сьогодні дійде до центрального і північного регіонів нашої країни та принесе з собою дощі, грози й невелику прохолоду. Про це повідомляють синоптики Українського гідрометцентру.

Погода 19 липня: де сьогодні похолодає

Прогноз погоди на 19 липня. Фото із відкритих джерел

19 липня в Карпатах пройдуть значні дощі. У західних, північних, Вінницькій, вдень і в Черкаській і Кіровоградській областях грози, місцями град і шквали 15-20 м/с.

Найспекотніше сьогодні буде в Луганській, Донецькій та Херсонській областях — температура повітря прогріється до 34-36 градусів тепла. Прохолодніше всього вдень буде на Заході країни — на тлі дощів стовпчики термометрів не підійматимуться вище 26 градусів тепла.

Водночас, за словами синоптика Наталки Діденко, дощі можуть перетворюватися в сильні зливи з градом.

Синоптик також зазначає, що сьогоднішні зміни погоди можуть відчути на собі метеозалежні люди. Щоб поліпшити стан, варто приймати необхідні ліки та дотримуватися профілактичних заходів.

Нагадаємо, дослідники з'ясували, як же українці планують свою відпустку і куди збираються поїхати відпочивати цього літа. Так, 48% респондентів відповіли, що планують проводити свої відпустки поза домом. А 23% опитаних заявили, що відпочивати будуть як раз таки будинку, через недостатню кількість коштів на різні поїздки. Найбільший відсоток людей, які не можуть собі дозволити відпочинок поза домом, в Західному регіоні. А ось в Східному регіоні — навпаки, найменший відсоток.

Раніше "Коментарі" писали, що на Сонці зафіксували найбільший за кілька років спалах. Стало відомо, великий сонячний спалах був зафіксований 3 червня, космічним апаратом відомства під назвою Solar Dynamics Observatory. Дана обсерваторія призначалася для вивчення Сонця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини