Головна Новини Суспільство події Погода 16 липня: де пройде дощ
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода 16 липня: де пройде дощ

За словами синоптика Наталки Діденко, спека почне залишати Україну 20 липня

16 липня 2021, 07:54
Поділіться публікацією:

Сьогодні на більшій частині території України без опадів. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Погода 16 липня: де пройде дощ

Прогноз погоди на 16 липня. Фото із відкритих джерел

Синоптики прогнозують, що вночі стовпчики термометрів опустяться до 18-23 градусів тепла, а в Карпатах — до 11-16 градусів тепла. Прохолодніше всього вночі буде в Луганській, Чернігівській, Черкаській та Івано-Франківській областях — до 19-21 градуса тепла.

Вдень температура повітря буде на рівні 30-35 градусів тепла.

Вітер 16 липня буде змінних напрямків, 3-5 м/с.

Крім того, синоптик Наталка Діденко зазначає, що антициклон, який все ще домінує в Україні, поступово старіє і руйнується. Суха і спекотна погода поступово покидає Україну і сьогодні очікуються дощі місцями в північних і західних регіонах країни, а також у Харківській та Вінницькій областях. Правда, синоптик акцентує увагу на тому, що масштабних дощів все ще не варто очікувати.

Нагадаємо, дослідники з'ясували, як же українці планують свою відпустку і куди збираються поїхати відпочивати цього літа. Так, 48% респондентів відповіли, що планують проводити свої відпустки поза домом. А 23% опитаних заявили, що відпочивати будуть як раз таки будинку, через недостатню кількість коштів на різні поїздки. Найбільший відсоток людей, які не можуть собі дозволити відпочинок поза домом, в Західному регіоні. А ось в Східному регіоні — навпаки, найменший відсоток.

Раніше "Коментарі" писали, що на Сонці зафіксували найбільший за кілька років спалах. Стало відомо, великий сонячний спалах був зафіксований 3 червня, космічним апаратом відомства під назвою Solar Dynamics Observatory. Дана обсерваторія призначатися для вивчення Сонця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини