Головна Новини Суспільство події Подробиці теракту у Відні і прокурорська аварія: підсумки ночі
commentss НОВИНИ Всі новини

Подробиці теракту у Відні і прокурорська аварія: підсумки ночі

В результаті атаки терористів у Відні загинули 2 людини, 15 були поранені

3 листопада 2020, 08:13
Поділіться публікацією:

Теракт у Відні

Подробиці теракту у Відні і прокурорська аварія: підсумки ночі

Теракт у Відні. Фото: Kronen Zeitung

Представники ІД взяли на себе відповідальність за теракт у Відні. Назвали його розплатою за те, що Австрія приєдналася до коаліції США і виступає проти Ісламської держави, повідомили в організації SITE Intelligence group. Вона відстежує діяльність терористів в Інтернеті по всьому світу. За даними мера Відня Міхаеля Людвіга під час стрілянини біля синагоги в австрійській столиці загинуло 2 людини, 15 отримали поранення. Правоохоронцям вдалося ліквідувати одного нападника. Решту зараз шукають.

Аварія на Чернігівщині

Смертельна аварія на Чернігівщині сталася з вини керівника однієї з місцевих прокуратур. Про це повідомили в ДБР. Загинули двоє людей. Аварія сталася біля селища Березна. Прокурор виїхав на зустрічну і протаранив ВАЗ. Водій і пасажирка останнього померли на місці ДТП. Якщо провину прокурора доведуть, він може опинитися за ґратами на строк до 10 років.

Подробиці теракту у Відні і прокурорська аварія: підсумки ночі - фото 2

Звільнення Бабікова

З Державного бюро розслідувань звільнився колишній адвокат Віктора Януковича — Олександр Бабіков. Про це повідомляє РБК-Україна. Бабіков з січня 2020 року обіймав посаду заступника директора ДБР. Раніше відставки вимагали, зокрема, в Нацагентстві з питань запобігання корупції. Там вважали що на посаді заступника директора відомства він не може залишатися через конфлікт інтересів, оскільки раніше захищав екс-президента.

Ситуація на світових біржах

Гонконгська біржа сьогодні, 3 листопада, відкрилася зростанням котирувань. Зокрема, індекс Hang Seng піднявся вже, мінімум, на 1,97%. Це може бути пов'язано з позитивною динамікою на американських біржах напередодні виборів. До закриття головні індекси фондового ринку США показали впевнене зростання. Так індекс Dow Jones виріс на 1,60%, Nasdaq — на 0,42%, S&P 500 — на 1,23%. А ось акції компанії Apple впали на 0,75%, як і акції Microsoft. Там падіння склало 0,62%.

Також "Коментарі" раніше розповідали який прогноз на вівторок, 3 листопада, зробили синоптики та астрологи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини