Головна Новини Суспільство події Подорожі на тлі COVID-19: наскільки скоротилися поїздки українців за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Подорожі на тлі COVID-19: наскільки скоротилися поїздки українців за кордон

Українці старше 60 років подорожують рідше за інших

16 жовтня 2020, 15:18
Поділіться публікацією:

Протягом останнього року за кордон виїжджав тільки кожен десятий українець, або близько 11% громадян нашої країни. При цьому, в минулому році за кордон подорожували 19% наших співгромадян. Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group .

Подорожі на тлі COVID-19: наскільки скоротилися поїздки українців за кордон

Найчастіше виїжджали з України в інші країни жителі західних областей країни — 18%. При цьому серед жителів інших регіонів таких було тільки 8-10%. Серед людей старше 60 років за кордон їздили тільки 4% українців, в інших вікових категоріях — 12-15%.

Помітно частіше за інших в робочі відрядження за кордон їздили жителі обласних центрів (17%) і центрального регіону (19%), а також чоловіки (12%), молодь і "тридцятирічні" (по 11%).

Раніше "Коментарі" писали, що для українських туристів відтепер відкриті кордони ще 4 країни. Обмеження зняли Гана, Колумбія, Нігерія, а також Йорданія. Кордони для українців також відкрили Домінікана, Демократична Республіка Конго і Бразилія. У списку відкритих держав також залишаються Вірменія, Туреччина, Албанія, Чорногорія, Білорусь, Великобританія, США, Єгипет, Туніс, Словенія, ОАЕ, Болгарія і Мальдіви.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини