Головна Новини Суспільство події План відновлення України: як будуть відновлювати зруйновані міста
commentss НОВИНИ Всі новини

План відновлення України: як будуть відновлювати зруйновані міста

За словами Шмигаля, в Україні реалізовуватимуть сучасні архітектурні рішення

5 травня 2022, 20:49
Поділіться публікацією:

Очілльник українського Уряду Денис Шмигаль розповів міжнародним друзям про План відновлення України. У його основу будуть закладені принципи регіональності, коли країни-партнери та корпорації допомагають у відновленні конкретного міста чи регіону, та параметричність. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію прем'єр-міністра у соціальних мережах.

План відновлення України: як будуть відновлювати зруйновані міста

Денис Шмигаль розповів про план відновлення України (фото з відкритих джерел)

Денис Шмигаль розповів про напрацювання конкретних параметрів трансформації кожного сектору економіки в Україні. За словами очільника Уряду, в Україні будуть реалізовуватись сучасні архітектурні рішення.

"Ми будемо не просто відновлювати зруйновані будівлі. На їх місці реалізовуватимемо сучасні архітектурні рішення, у яких будуть враховані принципи енергоефективності, безбар’єрності та інноваційності. Зруйновані українські міста стануть будівельним майданчиком світу, на якому архітектори й будівельники зможуть планувати та реалізовувати сучасні містобудівні проєкти",- зазначив Денис Шмигаль.

За його словами, фокусом нової української економіки стануть кращі умови для бізнесу.
"Фокусом нової української економіки стануть економічна свобода й кращі умови для бізнесу та інвестицій. Ми віримо, що нова Україна стане прикладом для всього світу, а швидке післявоєнне відновлення та економічне процвітання України з моменту закінчення війни — нашим спільним завданням разом із міжнародними партнерами",- зазначив прем'єр.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про міжнародну донорську конференцію у Польщі.5 травня у Польщі відбулася міжнародна донорська конференція. Для допомоги Україні зібрали $6,5 млрд, а Польща виділить додатково від себе 100 млн євро.

 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини