Головна Новини Суспільство події Питання зрушило з мертвої точки: у ОП розповіли, коли чоловіків випускатимуть з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Питання зрушило з мертвої точки: у ОП розповіли, коли чоловіків випускатимуть з України

За словами радника голови ОП, перспективи вирішення питання є

9 червня 2022, 16:30 comments1235
Поділіться публікацією:

Є всі шанси, що питання виїзду за кордон чоловіків призовного віку перейде з площини просто обговорень та дискусій у площину реального прийняття рішень. Вже сьогодні дискусія зрушила з мертвої точки. Можливо, скоро чоловіків випускатимуть з України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Питання зрушило з мертвої точки: у ОП розповіли, коли чоловіків випускатимуть з України

Виїзд за кордон. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП, можливо, поступово дозволятимуть виїзд чоловікам. Наприклад, це може торкнутися моряків. Їм можуть виїжджати за кордон на певних умовах.                                                                                                                                                                       

Арестович зазначив, що працюючі за кордоном можуть серйозно допомогти українській економіці. Ті чоловіки, які можуть працювати за кордоном, – це опора для своїх сімей. Тих самих моряків за минулий рік 4 мільярди доларів переслали в Україну. Таке підживлення для української економіки не буде зайвим з огляду на те, що через війну є великі проблеми в економічному секторі.                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" – на Банковій пояснили, чому зараз немає сенсу прискорювати темпи мобілізації. Радник голови ОП Олексій Арестович зазначив, що в українській армії сьогодні немає проблем із людськими ресурсами, покликано вже достатньо людей. Люди є і їх тримають, але зі зброєю є великі питання, бо озброїти людей особливо нема чим. Тому немає сенсу збільшувати темпи мобілізації. Хіба є запит на окремі специфічні військові спеціальності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини