Головна Новини Суспільство події Пісня "Батько наш Бандера" в YouTube стала популярнішою за треки Моргенштерна
commentss НОВИНИ Всі новини

Пісня "Батько наш Бандера" в YouTube стала популярнішою за треки Моргенштерна

Останні 7 днів пісню "Батько наш Бандера" у мережі активно шукали

22 жовтня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

За останніх сім днів цього тижня пісня "Батько наш Бандера" стала популярною в соціальних мережах. Зокрема, серед юних користувачів, які активно зголошуються в TikTok- флешмобі. Національний хіт забивали в пошуковиках  частіше, ніж популярний реп у виконанні російських виконавців Моргенштерна та Slava Marlow.  Про це  свідчить статистика Google Trends.

Пісня "Батько наш Бандера" в YouTube стала популярнішою за треки Моргенштерна

Батько наш Бандера стає все популярнішою в Україні ( фото з відкритих джерел)

Важливо, що цей  хіт  про керівника українського визвольного руху забивали в пошуковик  жителі зі всіх регіонів нашої країни.

Але найбільше ця мелодія популярна в Західному регіоні нашої держави, зокрема, на Львівщині, Тернопільщині, Івано-Франківщині, Рівненщині, Волині.

 Також цю популярну тепер мелодію слухають на Черкащині, Миколаївщині, Хмельниччині, Київщині та в самій українській столиці. Цікавляться хітом  в YouTube і мешканці зі Сходу – Донеччини та Луганщини.

Також в пошуковику активно вишукують інформацію про самого Степана Бандеру та одноіменний з піснею мобільний рингтон "Батько наш Бандера".

До слова, якраз у переддень свята захисників нашої країни, проросійські  та російські медіа  виставили відеосюжети, на яких  підлітки виконували цей хіт, тим самим засвідчуючи свою активну участь  в патріотичному флешмобі.

Працівники цих медіа  розголошували одну і ту ж  інформацію, що київські школярі саме так цькували свого педагога, який ніби був "ватником".

 Важливо, що в соціальних мережах виставлено багато схожих відеосюжетів з визвольним хітом за участю патріотично налаштованих українських підлітків з відповідним хештегом "Батько наш Бандера".

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в YouTube з'явилася нова зручна функція.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сташинский

23 жовтня 2021, 06:12

Бэндэра это известный мужеложец по кличке поппель (сопля)? Ну тогда понятно, что он популярнее Монгенштерна))))


Новини