Головна Новини Суспільство події Після обстежень через затримку мовлення сину Віктора Павліка поставили діагноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Після обстежень через затримку мовлення сину Віктора Павліка поставили діагноз

Майже 2-річний Михасик, син співака Віктора Павліка та Каті Репяхової досі не вимовив ні слова. Після десятків консультацій лікарів, батьки малечі вирішили перевірити йому слух

2 травня 2023, 13:35 comments7251
Поділіться публікацією:

У центрі слуху дитині поставили діагноз. Деталями, та  фото-заключенням в Instagram, поділилася молода мати Михасика, — Катя Репяхова, пишуть "Коментарі".

Після обстежень через затримку мовлення сину Віктора Павліка поставили діагноз

Син Віктора Павліка досі не говорить – лікарі поставили діагноз

Перед походом до отоларинголога дівчина висунула теорію, через що у її дитини можуть бути затримки в мовленні.

"У мене вже нова ідея фікс, що в Міші все ж таки щось зі слухом. Я вже думаю, може в Міші сірчана пробка, яка робить зниження слуху, а значить і затримку. Тому що колись в нас було багато сірки, якщо ви пам'ятаєте. Міша весь час ліз в ушка. І зараз чіпає, – озвучила думку Катя Репяхова.

Попри це, обраниця Віктора Павліка зауважила, що слух сину перевіряли у пологовому будинку. Усе стало зрозуміліше після консультації й огляду спеціалістів.

"Ніяких пробок. Ніякої сірки. І ніяких небезпечних аденоїд. А слух перевіряє сурдолог", –зауважила блогерка.

Проте, у центрі слуху, Михасику поставили діагноз – специфічний розлад мовної артикуляції, показала заключення у інстаграм-сторіс дівчина.

"Будемо далі розбиратись", — підсумувала вона.

Вперше, про затримку мовлення  у 1,8 – річного сина, дружина Віктора Павліка повідомила в середині квітня. Вони мали візити до різних спеціалістів. Тож, на хлопчика чекає корекція.

Як писали "Коментарі", — біда у родині російського коміка Петросяна: 77-річному гумористу стало зле, його госпіталізували. Стан російської зірки різко погіршився вдень, 1 травня. Поруч була його молода обраниця Тетяна Брухунова, яка і викликала медиків. Гуморист страждає проблемами серця уже декілька років. Він уже пережив малоінвазивну операцію на серці — тоді йому поставили кілька металевих або пластикових медичних конструкцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини