Головна Новини Суспільство події Після "Граду" РФ обстріляла з «Ураганів» дитсадок в Охтирці: є загиблі та тяжко поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Після "Граду" РФ обстріляла з «Ураганів» дитсадок в Охтирці: є загиблі та тяжко поранені

Під обстріли "Ураганами" в Охтирці Сумської області потрапили житловий масив, бомбосховища, дитячий садок

25 лютого 2022, 14:44 comments2423
Поділіться публікацією:

У прикордонній із РФ Сумською областю продовжуються бої українських захисників з агресором. Після того, як ЗСУ відбили у ворога Охтирку, в РФ вирішили вдатися до перевіреної роками тактики – обстрілу території з мирним населенням РСЗВ "Град", а після цього в хід пішли РСЗВ "Ураган". В підсумку, під обстрілами опинилися житловий масив, бомбосховища, дитячий садок. Як передає портал "Коментарі", про це розповів голова Сумської облДА Дмитро Живицький у Facebook.

Після "Граду" РФ обстріляла з «Ураганів» дитсадок в Охтирці: є загиблі та тяжко поранені

РСЗВ Ураган. Фото: з відкритих джерел

Як розповіла журналіст Олеся Боровик у Facebook, після обстрілу окупаційних військ є загиблі та тяжкі. Найжахливіше, що серед травмованих є також діти.

У військовому штабі Сумської ОДА розповідають, що ворог потрапив саме на те місце, де було багато людей. Число поранених і загиблих поки що встановлюється, але вже зараз можна сказати, що є тяжко поранені діти.

Раніше повідомлялося, що через українсько-російський кордон із боку Сумської області продовжує заходити російська військова техніка. Вона слідує транзитом через Сумську область, тому що кінцева мета російських військ – взяття Києва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — почекавши певний час у Кремлі почали заявляти, що припускають прямі переговори президента РФ Путіна та президента України Зеленського. Таку позицію озвучив голова МЗС Росії Сергій Лавров. При цьому головний дипломат Росії уточнив, що на сьогоднішній день такі переговори можуть відбутися лише в тому випадку, якщо ЗСУ складуть зброю або, якщо говорити просто – капітулують, вивісять білий прапор та ухвалять усі умови Російської Федерації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини