Головна Новини Суспільство події Підсумки-2021: українці назвали головні перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Підсумки-2021: українці назвали головні перемоги

Найбільше у 2021 році українці пишаються спортом

22 грудня 2021, 16:11
Поділіться публікацією:

Під кінець року прийнято підбивати підсумки. Соціологи групи "Рейтинг" поцікавилися в українців, які головні досягнення вони бачать у 2021-му році, що минає. Як виявилось, українці уважно стежать за спортивними баталіями. Тому на першому місці серед досягнень року виявилася тріумфальна перемога українського суперважковаговика Олександра Усика над британцем Ентоні Джошуа. Таку відповідь підтримало 35% респондентів. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на аналітичні дані групи "Рейтинг".

Підсумки-2021: українці назвали головні перемоги

Олександр Усик. Фото: з відкритих джерел

На другій позиції знову з'явилася подія зі світу спорту, а саме виступ українських паралімпійців на Олімпіаді в Токіо. Таку відповідь підтримало 32%. На третьому місці головних досягнень опинилася президентська програма "Велике будівництво". Успіхи у будівництві доріг та будівництві нових об'єктів інфраструктури оцінили 31% українців.

Також у межах 20% українців вважають важливим проривом року запуск програми "Дія", масову вакцинацію та потрапляння національної збірної України з футболу до чвертьфіналу Євро-2020.

Цікаво, що всього 2% українців не побачили жодних переможних досягнень у році, що минає, відмовившись обирати який-небудь із запропонованих соціологами варіантів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — група "Рейтинг" опублікувала оновлений рейтинг політичних сил, які мають найбільше шансів потрапити до Верховної Ради України після виборів. На першому місці опинилася "Слуга народу", другою йде "Європейська Солідарність". Замикає трійку лідерів партія "Батьківщина".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини