Головна Новини Суспільство події Підбірка привітань із днем народження для чоловіка у прозі
commentss НОВИНИ Всі новини

Підбірка привітань із днем народження для чоловіка у прозі

Привітання для чоловіка від друзів, рідних та колег по роботі

9 червня 2022, 00:00 comments3722
Поділіться публікацією:

Для кожної людини день народження – це особливе та довгоочікуване свято. Цього дня іменинникам прийнято говорити теплі слова та вітання. Журналісти порталу "Коментарі" публікують добірку привітань із Днем народження для чоловіків від друзів, рідних та близьких та колег по роботі.

Підбірка привітань із днем народження для чоловіка у прозі

Поздоровлення з днем ​​народження для чоловіка

Поздоровлення з днем народження для чоловіка від колег по роботі:

• Дорогий іменинник, прийми найщиріші вітання з днем народження! Нехай твоя сім'я, рідні та близькі будуть міцним та надійним тилом у життєвих перипетіях, а колеги завжди підставлять плече та підтримають у складних ситуаціях! Бажаємо, щоб кожен день народження ти з гордістю і здивуванням запитував себе: невже за цей рік я справді досяг таких неймовірних успіхів? А також бажаю, щоб цілі наступного року нагадували мрії, але врешті-решт ставали реальністю!

• У день народження бажаємо тобі залишатися таким же успішним, цілеспрямованим, діловим – це запорука твого прекрасного майбутнього. Але, крім того, будь таким же добрим і веселим, яким ми знаємо та любимо тебе. Вітаємо, ти найкращий!

Поздоровлення для чоловіка від друзів:

• Вітаємо з Днем народження! Залишайся таким же яскравим і фантастично цікавим співрозмовником, надійним другом та людиною, поряд з якою оточуючим легко та весело. Бажаємо всіляких тобі різноманітних благ, удач, успіхів та здоров'я багато-багато!

• Вітаю з днем народження! Нехай дружина тебе душить в обіймах, а діти завжди цілують. Гаманець нехай лусне від грошей, здоров'я нехай не підведе ніколи. Успіхів у справах і більше друзів, виконання бажань і всіх тобі благ!

Поздоровлення з днем народження від дружини:

• Вітаю з днем народження найнеймовірнішої людини в моєму житті! Дуже рада, що наші життєві дороги перетнулися. Ти завжди готовий підтримати своїх близьких і сказати їм добрі слова, але сьогодні всі вони звучать на твою адресу. Бажаю тобі море позитиву, гори звершень, благополуччя і просто живи на втіху!

• З Днем народження! Ти — Чоловік з великої літери. Ти – опора для сім'ї, ти – підтримка для друзів. Я бажаю тобі завжди залишатися таким самим надійним, вірним, чуйним і позитивним. Просто будь щасливий!

Поздоровлення для чоловіка від батьків:

• Дорогий наш! Сьогодні твоє особисте свято – день народження! Хочу від щирого серця побажати тобі завжди залишатися, по-перше, сильною, не згинається під натиском долі, людиною; по-друге, далекоглядним, щоб усі твої стріли завжди знаходили свою мету; і по-третє, звичайно ж, щасливим, щоб світ довкола тебе завжди світився лише яскравими фарбами!

• З Днем народження! Якщо тобі не бажають слухатися маму та тата, значить ти став уже досить дорослим. Бажаю завжди залишатися самим собою, зберігати оптимізм та віру в прекрасне. Нехай на твоїй вулиці завжди буде гарна погода, а якщо дощ, то лише з доларових банкнот.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що вчені з'ясували, наскільки спорт здатний продовжити життя.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що треба їсти після 65 років, щоб зберегти здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини