Головна Новини Суспільство події Під Одесою евакуювали стадо голодних чорних буйволів
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Одесою евакуювали стадо голодних чорних буйволів

Тварин не годували через нову адміністративну реформу в регіоні

8 грудня 2020, 11:43 comments1024
Поділіться публікацією:

Громадська організація "Ревалдінг Україна" вивезла з села Орловка в Одеській області ціле стадо чорних водяних буйволів через відсутність корму для тварин. Про це пише Думська.

Під Одесою евакуювали стадо голодних чорних буйволів

Колишній сільський голова Михайло Куванжі сам звернувся до громадської організації, бо нові адміністративні реформи в регіоні ставлять під питання подальше фінансування. Поки вирішувалися юридичні питання, годувати тварин було нікому. Зоозахисники відшукали транспорт і евакуювали 6 особин. Глава організації заявив, що для буйволів створені хороші умови: вони ситі й знаходяться в теплі.

Нагадаємо, вчора, 7 грудня, президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган запросив міжнародних інвесторів "відчути гостинність країни". Раніше також стало відомо, що Туреччина не поступиться у своїй суперечці з Грецією і Кіпром щодо морських претензій в східному Середземномор'ї, заявив президент Тайїп Ердоган в понеділок, коли міністри закордонних справ Європейського Союзу зустрілися в Брюсселі для обговорення цього питання.

Як повідомляли "Коментарі", мінфін Німеччини заявив, що потрібно щось більше, ніж просто перейменування криптовалюти Facebook, щоб зникли побоювання регулюючих органів щодо запуску валюти в Німеччині та Європі. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини