Головна Новини Суспільство події Під Москвою продають розкішний маєток російського олігарха Григоришина: яка його вартість
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Москвою продають розкішний маєток російського олігарха Григоришина: яка його вартість

Скандальні українські політики позаздрили би розкошам будинку бізнесмена-втікача.

8 червня 2021, 23:49
Поділіться публікацією:

Триповерховий будинок з усіма сучасними зручностями  в елітному Одинцовському районі під Москвою коштує 50 мільйонів доларів. Оголошення про продаж з'явилося на російському сайті з продажу нерухомості.

Під Москвою продають розкішний маєток російського олігарха Григоришина: яка його вартість

Маєток Костянтина Григоришина. Фото з відкритих джерел.

Розкіш, просторі інтер’єри, дорогі меблі, мармур, ліпнина та позолота. Цей перелік зручностей, які є, очевидно, необхідними для представників великого бізнесу та олігархів, вражає. 

Як йдеться оголошенні,в  триповерховому будинку, загальна площа 2 тис. кв. м., знаходиться шість спалень та санвузлів, басейн, сауна, більярдна, альтанки на природі та будиночок для охорони. Продається все: навіть меблі та оздоблення.

Кажуть, що пан  Григоришин недовго тут мешкав, адже з 2014 року він у бігах. В міжнародний розшук його оголосили слідчі органи РФ. Костянтин Григоришин активно скупав нерухомість, будував розкішне  житло для родини. Разом з тим, до бюджету Росії не сплатив величезну суму -18 мільйонів доларів. Саме за несплату податків правоохоронці сусідньої держави заочно засудили його до  чотирьох років колонії загального режиму. В 2016 році Басманний суд Москви  наклав арешт на його майно в Росії — дві квартири в центрі Москви, колекцію предметів мистецтва з картинами відомих художників та будинок в Одинцовському районі. Згодом адвокати подали апеляції на арешт майна.

Таких заможних бізнесменів в Україні прирівнюють до олігархів. До речі, цей спритний підприємець, окрім російського та кіпрського має ще й українське громадянство. Тобто,  користується всіма олігархічними атрибутами.

І активно веде бізнес в Україні. Григоришин – власник  фінансово-промислової групі "Енергетичний стандарт".  Сфера його інтересів особливо приваблива — енергетика, розподіл електроенергії, важке та енергетичне машинобудування, логістика. Партнерами по бізнесу пана  Григоришина були  такі відомі в Україні  особистості, як  Ігор Коломойський, Ігор та Григорій Суркіси, Вадим Новинський та Петро Порошенко. Саме Порошенко в 2014 році потрапив в скандал за закупівлю в РФ електроенергії через "фірму-прокладку"  відомого нам  пана Григоришина.

Щодо розкішного маєтку в елітному  Одинцовському районі під Москвою, то тепер його власницею є екс-дружина зниклого з Росії олігарха, Оксана. Разом подружжя не проживає. 

Нагадаємо, що видання "Коментари" інформувало про те, що Зеленський збирається покінчити з українськими олігархами.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини