Головна Новини Суспільство події Під Києвом напередодні Дня Незалежності з'явилися білборди з написом "Уряд вбиває демократію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом напередодні Дня Незалежності з'явилися білборди з написом "Уряд вбиває демократію"

На в'їзді до Києва уздовж траси з'явилися білборди "Уряд вбиває демократію. Врятуйте NASH.tv"

23 серпня 2021, 10:15
Поділіться публікацією:

Під Києвом уздовж траси розмістили білборди зі словами: "Уряд вбиває демократію. Врятуйте NASH.tv". У понеділок, 23 серпня, в Києві стартує ініційований владою України до 30-річчя незалежності країни міжнародний саміт "Кримська платформа" і, судячи з усього, це звернення каналу до його учасників. Крім питань Криму, на саміті обговорять і свободу слова в Україні, про це повідомляє телеграм-канал "Україна зараз".

Під Києвом напередодні Дня Незалежності з'явилися білборди з написом "Уряд вбиває демократію"

Під Києвом з'явилися білборди з написом, фото з відкритих джерел

Як відомо, участь у саміті підтвердили понад 40 країн, включаючи всі країни-члени НАТО. Він стане першою з 2014 року ініціативою української влади по створенню переговорного майданчика для координації дій із міжнародними партнерами щодо захисту прав кримчан і деокупації анексованого Росією півострова.

Під Києвом напередодні Дня Незалежності з'явилися білборди з написом ”Уряд вбиває демократію” - фото 2

Раніше портал "Коментарі" інформував, яке ставлення українців до саміту "Кримська платформа". З'ясувалося, що 61% українців бачить політичне майбутнє Криму в складі України. Лише 6% — у складі РФ. Ще 10% вважають, що Крим повинен бути незалежним державним утворенням. Тобто, умовно кажучи, 16-17% вважають, що Крим може бути поза Україною. І ця цифра приблизно збігається з цифрою тих, хто підтримує ОПЗЖ, виступає за Євразійський союз із Росією (12-14%). Але більшість українців справедливо вважають, що Крим — це Україна.

Росія доклала багато зусиль, щоб зірвати "Кримську платформу" або зробити так, щоб приїхало менше країн на цей саміт. Мабуть, це пояснює, чому тут не буде представників країн Латинської Америки та Африки. Росіяни дуже сильно тиснули, щоб представники цих країн не з'явилися на "Кримській платформі".

Нагадаємо, представляти на саміті "Кримської платформи" Північноатлантичний Альянс буде заступник генерального секретаря військово-політичного блоку Мірча Джоане.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/u_now
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

23 серпня 2021, 10:10

Если крым это украина, то почему украина сдала крым без боя? Почему не объявила войну России? Почему подерживает экономические отношения? Может быть все выгодно пархатому жидо...му правительству?!!!


Новини