Головна Новини Суспільство події Під час війни особливо важливо: оприлюднено списки "безпечних" та "ворожих" Telegram-каналів
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час війни особливо важливо: оприлюднено списки "безпечних" та "ворожих" Telegram-каналів

Українцям назвали Telegram-канали, яким не можна і можна довіряти

13 березня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:

Центр протидії дезінформації та кібердепартамент СБУ створили список безпечних каналів отримання інформації, а також виявили мережу інструментів розповсюдження ворожої дезінформації у Telegram. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє ЦПД.

Під час війни особливо важливо: оприлюднено списки "безпечних" та "ворожих" Telegram-каналів

Українцям назвали Telegram-канали, яким не можна довіряти. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що ці списки допоможуть отримувати достовірну інформацію з надійних джерел, а також уникати каналів, які є інструментом поширення ворожої дезінформації, маніпуляцій та брехні.

Зі списком безпечних каналів отримання інформації можна ознайомитись за цим посиланням. А список каналів поширення ворожої дезінформації доступний за цим посиланням.

"Якщо ви виявили канал поширення ворожої дезінформації, якого немає в списку — пишіть нам на пошту — [email protected]", — закликають до ЦПД.

Також аналітики Центру протидії дезінформації проводять аналіз та готують списки небезпечних ТікТок-каналів та акаунтів, які поширюють російську дезінформацію. ЦПД аналізує контент у цій соцмережі, оскільки росія активно поширює дезінформацію саме через ТікТок. ЦПД закликає всіх, хто веде боротьбу з дезінформацією, приділяти більше уваги не тільки пропаганді в Telegram, а й у ТікТок, X, Viber та роботі ботоферм у YouTube.                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія запустила операцію "Перун". У ГУР розповіли, що за задумом росіян операція "Перун" має дестабілізувати політичну ситуацію в Україні та країнах Заходу. Для цього нібито визначено день так званих виборів президента Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини