Головна Новини Суспільство події Перстень з одним із найдавніших зображень Христа виявили в Ізраїлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Перстень з одним із найдавніших зображень Христа виявили в Ізраїлі

Фігура, ймовірно, символізує Ісуса Христа, який у Євангелії називає себе "Добрим пастирем"

24 грудня 2021, 02:35
Поділіться публікацією:

Ізраїльські археологи виявили на місці останків затонулого корабля золоту каблучку римської епохи з ранньохристиянським зображенням Ісуса. Кільце прикрашене зеленим дорогоцінним каменем, на якому вирізано фігуру хлопчика-пастуха, що несе на плечах вівцю. Кільце знайшли серед інших артефактів, виявлених при дослідженні кораблів, що зазнали краху неподалік стародавнього порту Кесарія. Кесарія була домом для однієї з перших християнських громад і згідно з Новим Завітом, саме там апостол Петро хрестив римського центуріона Корнілія.

Перстень з одним із найдавніших зображень Христа виявили в Ізраїлі

Перстень - фото з відкритих джерел

Фігура, мабуть, символізує Ісуса Христа, який у Євангелії називає себе "Добрим пастирем". Серед останків затонулих кораблів археологи знайшли статуетки римської епохи у вигляді орла та театрального актора у комічній масці, бронзові дзвони, призначені для захисту від злих духів, сотні срібних та бронзових римських монет середини III століття та великий скарб срібних монет початку XIV.

Нагадаємо, управління США з патентів і торгових марок (USPTO) розсекретило чергову патентну заявку Microsoft на розробку у сфері електроніки. У документі, направленому у відомство ще у вересні 2014 року, йдеться про "розумне" кільце (Smart Ring), повідомляє "3Dnews". Такий перстень, за задумом гіганта редмонду, користувачі зможуть застосовувати для взаємодії з різними електронними пристроями. Смарт-кільце може стати альтернативою комп'ютерної миші. Завдяки набору інтегрованих датчиків перстень зможе відстежувати переміщення пальця користувача по поверхні столу та реєструвати постукування. Дані через бездротовий зв'язок будуть передаватися на ПК і перетворюватися на керуючі команди.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини