Головна Новини Суспільство події Переплюнули Гітлера: рашисти почали застосовувати в Маріуполі мобільні крематорії
commentss НОВИНИ Всі новини

Переплюнули Гітлера: рашисти почали застосовувати в Маріуполі мобільні крематорії

В крематоріях на колесах спалюють тіла замордованих та вбитих мешканців міста

6 квітня 2022, 15:33
Поділіться публікацією:

Російські окупанти почали застосовувати в Маріуполі мобільні крематорії. Про це повідомила міська влада. Після широкого міжнародного резонансу через геноцид у Бучі, вище керівництво РФ наказало знищити будь-які свідоцтва злочинів своєї армії проти цивільних в місті. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише нарлеп Галина Янченко. 

Переплюнули Гітлера: рашисти почали застосовувати в Маріуполі мобільні крематорії

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"Це просто новий, якийсь нечуваний вид жорстокості та ненависті. Цікаво, що відчувають люди, які виконують ці накази? Чи можуть називатись загалом після цього людьми? На що розраховують російські рашисти? На те, що родичі людей, які в такий спосіб безслідно зникнуть, забудуть про них? Перестануть шукати? Чи думають, що не буде свідків їх злочинів?", – задається питаннями нардеп.

Галина Янченко додає, наразі, страшно стає від самої думки про цей жахливий злочин на який зважилися окупанти. Маріуполь руками російської армії сьогодні перетворюють на новий Освенцим. Відповідальність за це буде нести кожен росіянин. 

"Ви всі винні у появі цих монстрів і провина за цей злочин буде лежати на цілій вашій нації. Я боюсь дізнатись правду про Маріуполь, але ми точно не дамо її приховати", – резюмувала народний депутат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна нарешті розповіли, чому відмовилися від ідеї продовжувати наступ на Київ та дали команду відвести війська київського та чернігівського напрямків. В Москві знову вирішили приховати власну поразку і провал масованого наступу переговорами, якими Росія продовжує просто затягувати час.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини