Головна Новини Суспільство події Переможці 13-ї Національної музичної премії YUNA: найкращі музиканти року
commentss НОВИНИ Всі новини

Переможці 13-ї Національної музичної премії YUNA: найкращі музиканти року

У столиці відбулася урочиста церемонія нагородження музичної премії Yuna-2024

24 травня 2024, 12:25
Поділіться публікацією:








На сцені Жовтневого палацу у Києві нещодавно відбулася церемонія вручення 13-ї Національної музичної премії YUNA, яка відзначила видатні здобутки українських артистів минулого року. Імена переможців були оголошені в атмосфері урочистостей та захоплених оплесків.

Переможці 13-ї Національної музичної премії YUNA: найкращі музиканти року

YUNA-2024: імена всіх переможців музичної премії

Гурт "Антитела" вийшов на перший план, заслуживши повагу та визнання за свої музичні досягнення, здобувши три престижні нагороди, включаючи кращу рок-групу та кращу пісню за композицію "Фортеця Бахмут". Вони також були удостоєні призу за найкращий відеокліп, що підкреслює їхній креативний підхід та інновації в музичній індустрії.


Проривом року стала співачка Klavdia Petrivna, яка вперше здобула нагороду YUNA, викликавши хвилю інтересу та захоплення серед присутніх. Її успіх символізує нові можливості молодих талантів на українській музичній арені.

Інші заслужені переможці включали Джамалу з альбомом QIRIM, який був визнаний найкращим альбомом року, та Артема Пивоварова, удостоєного звання найкращого виконавця. Значний інтерес викликала колаборація SHUMEI та Злати Огневич "Буревіями", яка була відзначена як найкращий дует.


Цього року організатори внесли особливий елемент до церемонії – нагороди вручали відомі особи, які активно підтримують Україну під час поточного конфлікту, включаючи Раміну Есхакзай та Олександра "Терен" Будько. Це нововведення додало особливого відтінку значущості та єдності заходу.

Музичні досягнення минулого року були відзначені не лише статуетками, а й широким визнанням талантів, здатних надихати та поєднувати людей у такі складні часи. Церемонія YUNA-2024 стала яскравим нагадуванням про силу та важливість культури у зміцненні духу нації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини