Головна Новини Суспільство події Перехід на зимовий час: українців просять перевести стрілки годинників
commentss НОВИНИ Всі новини

Перехід на зимовий час: українців просять перевести стрілки годинників

Лікарі попереджають, що для організму такий стрибок у часі може бути стресом

7 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Уже в кінці цього місяця українці перейдуть на зимовий час і переведуть стрілки годинника назад. В цьому році це станеться в день місцевих виборів — в неділю 25 жовтня о 4:00 ранку.

Перехід на зимовий час: українців просять перевести стрілки годинників

Відзначимо, що на годину назад в останню неділю жовтня ми переводимо стрілки годинника з 1996 року, згідно з постановою Кабміну. До слова, лікарі попереджають, що для організму такий стрибок у часі може бути стресом. Щоб було легше прокидатися, можна вранці приймати контрастний душ, а перед сном робити розслаблюючу гімнастику.

Нагадаємо, астрологи попередили про небезпеку жовтневих повних місяців. У цьому місяці їх буде відразу два, і це може негативно відбитися на енергетичному полі людини. Два повні за місяць трапляються досить рідко — раз у два або навіть три роки. Цього разу перше з них відбудеться вже в п'ятницю, 2 жовтня. Друге слід чекати вже в кінець місяця — 31 жовтня. Таке явище не тільки рідкісне, але і досить небезпечне для людини. Воно призводить до дисонансу енергетичних хвиль. Спочатку один повний місяць розхитує сильно енергетичне поле, другий же пробиває захист остаточно. Людина стає буквально беззахисною перед будь-якими впливами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини