Головна Новини Суспільство події Пенсіонер пригрозив підірвати квартиру батьків Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Пенсіонер пригрозив підірвати квартиру батьків Зеленського

"Підривник" знаходився у стані алкогольного сп'яніння

16 лютого 2021, 13:05 comments1040
Поділіться публікацією:

У Кривому Розі поліція затримала пенсіонера, який погрожував підірвати квартиру батьків Володимира Зеленського. Про це повідомили на сайті регіонального ГУНП.

 Пенсіонер пригрозив підірвати квартиру батьків Зеленського

Квартиру батьків Зеленського хотіли підірвати - подробиці. Фото: pp.userapi.com

Повідомляється, що 59-річний чоловік заявив про готовність підірвати квартиру в багатоповерхівці Металургійного району.

Поліція швидко зреагувала на виклик. Правоохоронці поїхали на вказане в телефонній розмові місце. Все закінчилося добре. Багатоповерхівка залишилася неушкодженою, як і її мешканці.

Поліція розшукала "підривника". Ним виявився звичайний пенсіонер. Повідомляється, що чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння. В громадянина не було намірів підривати багатоповерхівку. Таким способом чоловік лише хотів привернути увагу президента України. Житель Кривого Рогу отримує маленьку пенсію в розмірі 2 000 гривень. Це його обурює, тому пенсіонер хотів поспілкуватися із  Володимиром Зеленським та  висловити своє йому невдоволення.

Чоловіка доставили до відділку поліції. У нього вилучили сім-карту і телефон, з якого надійшло повідомлення про хибне замінування.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Затриманого можуть засудити на термін до шести років за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян.

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський зустрівся в Києві з українськими моряками судна Stevia, які у кінці 2020 року були захоплені піратами у Гвінейській затоці. Подробиці зустрічі читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що Зеленський дав 10 днів на пошук винних у загибелі трьох військових на Донбасі. Деталі читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини