Головна Новини Суспільство події Печерський суд, який заборонив вибори президента УАФ, викрили у роботі на Суркісів
commentss НОВИНИ Всі новини

Печерський суд, який заборонив вибори президента УАФ, викрили у роботі на Суркісів

Журналісти представили факти зв'язку сумнівних рішень Печерського суду з інтересами братів Суркісів

6 вересня 2022, 16:10
Поділіться публікацією:

Печерський районний суд міста Києва за позовом приватної особи ухвалив рішення, згідно з яким Українській асоціації футболу (УАФ) забороняються дії з підготовки, проведення та розгляду на звітно-виборчому XXV Конгресі УАФ питань порядку денного щодо обрання Президента УАФ. Також забороняється обрання перших віце-президентів, віце-президентів, членів Виконавчого комітету та аудиторського органу УАФ, пише DS.

Печерський суд, який заборонив вибори президента УАФ, викрили у роботі на Суркісів

Брати Суркіси. Фото: з відкритих джерел

У судовому документі з посиланням на маловідомий телеграм-канал "Бомбардир" наголошується, що звітно-виборчий Конгрес УАФ нібито планувала провести у другій половині вересня. Втім, жодних анонсів Української асоціації футболу щодо цього не було. І вигадка чи припущення "Бомбардира" досі так і не отримали жодного підтвердження з боку офіційних осіб асоціації.

На який термін суд встановив заборону на вибори глави УАФ у ухвалі не зазначено, але зазначається, що вона може бути оскаржена. За поточні два тижні це вже третя ухвала Печерського суду, яка прямо втручається у футбольні справи, підкреслює DS. Буквально днями печерські судді також заборонили УПЛ вживати заходів щодо збереження єдиного телепулу.

ЗМІ звертає увагу, що у Центрі протидії корупції, реагуючи на незаконні рішення, іронічно припустили, що судді Печерського суду за командою братів Суркісів "можуть і пенальті призначити, і визначити чемпіонів".

"Зв'язок сумнівних рішень Печерського суду з олігархами Суркісами в ЦПК відстежили, проаналізувавши рішення суддів, які винесли спірні ухвали проти єдиного телепулу. Виявилося, що це ті ж самі судді, що раніше, без розгляду суперечки по суті, обв'язували державний Приватбанк виплачувати братам мільйонні компенсації", — йдеться у матеріалі DS.

Нагадаємо, що брати Суркіси з початком війни в Україні виїхали з країни та також вивезли своїх онуків призовного віку. За даними УП, олігархи проводять час у Монако, у готелі Monte-Carlo Bay, де регулярно відвідують казино.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини