Головна Новини Суспільство події Пара влаштувала секс-марафон в літаку: як вдалося зупинити нестримних коханців
commentss НОВИНИ Всі новини

Пара влаштувала секс-марафон в літаку: як вдалося зупинити нестримних коханців

Пара влаштувала секс-марафон у літаку авіакомпанії Lufthansa. Прикметно, що закоханих змогли зупинити тільки правоохоронці після приземлення

24 червня 2024, 18:08 comments1422
Поділіться публікацією:

Як повідомляє Spiegel, в літаку з Іспанії до Німеччини було дуже "гаряче", і пасажири та екіпаж були зовсім не в захваті від цієї напруги у повітрі. Причиною став інцидент, коли двоє пасажирів займалися сексом під час польоту, ігноруючи зауваження.

Пара влаштувала секс-марафон в літаку: як вдалося зупинити нестримних коханців

Lufthansa

За інформацією журналістів, інцидент стався 19 червня на борту літака авіакомпанії Lufthansa, який летів з іспанського Аліканте до німецького Мюнхена. Закохані безсоромно займалися сексом на очах у всіх пасажирів.

Виявилося, що нестримними коханцями були громадяни Польщі – 44-річний чоловік та його 40-річна супутниця. Вони, відзначає видання, "здійснювали сексуальні акти один над одним" прямо на пасажирських кріслах. Коли екіпаж спробував втрутитися, пара відповіла образами.

Рейс тривав 2 години 30 хвилин, і за цей час не вдалося вгамувати нестримних пасажирів. Їхня поведінка припинилася лише під час приземлення в аеропорту Мюнхена, коли до них викликали поліцію.

Тепер на чоловіка та жінку чекає розслідування з боку державної поліції Баварії за порушення громадського порядку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за підрахунками вчених шанс загинути під час польоту на літаку становить 1 до 11 мільйонів. А ось шанс вижити під час авіакатастрофи залежить від вибору місця в літаку. Виявилось, що найменш популярні серед пасажирів місця в літаках дають найбільше шансів вижити під час авіакатастрофи. Як виявилося, найбезпечніші місця в літаку знаходяться у хвостовій частині – 32% шансів загинути. Крім того, якщо це місця у хвостовій частині поблизу проходу, тоді відсоток загинути зменшується до 28%.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини