Головна Новини Суспільство події Пандемії настане кінець: лікар розповів, коли припиниться зростання захворюваності на COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Пандемії настане кінець: лікар розповів, коли припиниться зростання захворюваності на COVID-19

Борис Донський вважає, що на Україну чекають гірші дні

26 жовтня 2021, 09:25 comments1838
Поділіться публікацією:

Очевидним є той факт, що рівень захворюваності на коронавірус в Україні збільшуватиметься. Хочеться це комусь чи ні, але більшість країни отримає імунітет до нової інфекції. Хтось отримає цей імунітет шляхом вакцинації і перенесе хворобу набагато легше, а комусь доведеться пройти через природний стан захворювання на коронавірус, в результаті чого у більшості людей будуть виробляти антитіла та отриманий імунітет до цієї інфекції. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в інтерв'ю порталу "Обозреватель" розповів лікар-імунолог Борис Донський.

Пандемії настане кінець: лікар розповів, коли припиниться зростання захворюваності на COVID-19

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

За його словами, українській медицині буде дуже непросто, тому що будуть переповнені стаціонари і, як слід, надати медичні послуги вийде не кожному. Тому що коли медична система зазнає таких навантажень, ефективність роботи медперсоналу падає в рази.

Лікар не став робити прогноз щодо того, скільки нових кейсів захворювання на коронавірус на день нас чекає в майбутньому, але попередив, що попереду на Україну чекають дуже непрості часи.

Донський наголосив, що є і приємна новина для України – рано чи пізно, але пандемія закінчиться. Все дуже просто — люди закінчаться, тобто, нас чекає кілька варіантів — або всі перехворіють і впораються з цією інфекцією, або перехворіють і не впораються. Так чи інакше, впевнений імунолог, більшість населення отримає імунітет проти коронавірусу, хтось це природним шляхом, хтось після щеплення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МВС запевняють, що всі підроблені ковід-сертифікати "точно виявлять".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини