Головна Новини Суспільство події Памела Андерсон таємно вийшла заміж за свого охоронця
commentss НОВИНИ Всі новини

Памела Андерсон таємно вийшла заміж за свого охоронця

Новий чоловік Памели Андерсон набагато її молодше

28 січня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Памела Андерсон, відома світові за серіалом "Рятувальники Малібу" і журналу Playboy вийшла заміж вшосте. Обранцем зірки став її охоронець Ден Хейхерст.

Памела Андерсон таємно вийшла заміж за свого охоронця

Памела Андерсон / фото РІА Новини

Відомо, що закохані познайомилися на початку 2020 року і разом провели карантин і ізоляцію.

Пара провела весільну церемонію в переддень Різдва. Одруження вирішили провести в заміському маєтку актриси, яке розташоване на західному узбережжі канадського острова Ванкувер. Андерсон придбала маєток, який належав її родині і провела там ремонт, облаштувавши будинок на свій смак. Церемонія не була пишною — за словами очевидців, все було дуже скромно і в вузькому колі.

"Я саме там, де мені потрібно бути — в обіймах людини, який мене щиро любить. Ми одружилися в Святвечір з благословення наших сімей, і всі, кого ми знаємо, раді за нас", — заявила зірка.

Наречені обмінялися обручками після чого скуштували домашній вегетаріанський торт.

Попередній, п'ятий шлюб зірки з продюсером Джо Пітерсом виявився не особливо вдалим — він тривав лише 12 днів. Пітерс дорікнув Памелу в тому, що вона вийшла за нього заміж за розрахунком і хотіла вирішити свої фінансові проблеми за допомогою його капіталів.

Як повідомляв портал "Коментарі", модель серйозно захоплена своїм новим обранцем і їй подобається, що він не належить до світу шоу-бізнесу. Охоронець зірки дуже добре з нею спілкується, тому вона постійно відчуває себе комфортно і завжди під захистом. За даними інсайдера, актриса за час карантину, дуже зблизилася зі своїм охоронцем, який працює у неї близько двох років. І тепер їх пов'язують не лише ділові, а й любовні стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини