Головна Новини Суспільство події П'ять урядовців: стали відомі прізвища тих, кого відправляють у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять урядовців: стали відомі прізвища тих, кого відправляють у відставку

Міністри вже написали заяви про відставку

3 листопада 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

3 листопада задовільнити заяви п'яти урядовців з Кабінету міністрів про відставку мають парламентарі під час розгляду питання на засіданні. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі" Марія Рада.

П'ять урядовців: стали відомі прізвища тих, кого відправляють у відставку

Нардепи мають проголосувати по п'яти кандидатам, фото з відкритих джерел

Відомо, що наразі вже написані заяви про відставку з постів міністрів. Серед тих, хто йде з посади: Романа Абрамовський, міністр захисту довкілля та природних ресурсів України, Олексій Любченко, перший віце-прем’єр-міністр та міністр економіки України; Олексій Резніков, віце-прем'єр-міністр та міністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій України; Олег Уруський, віце-прем'єр-міністр та міністр з питань стратегічних галузей промисловості України, Андрій Таран, міністр оборони України.

У фракції "Слуга Народу" вважають, що немає причин не схвалили заяви міністрів про відставку з їхніх посад в Кабінеті міністрів.

Раніше ми повідомляли, що у фракції "Слуга Народу" обговорили кандидатуру Павла Рябікіна на посаду міністра з питань стратегічних галузей і промисловості, Юлії Свириденко на посаду першого віцепрем'єр- міністра, міністра економіки. В партії вже розглядають канидатури, що замінять чинних міністрів на посадах до кінця 2021 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", аналітик, політтехнолог Олександр Кочетков зазначає, що у нас просто відбувається планова зміна міністрів. Тому, продовжує він, наприклад, прибирають некомфортного Олега Уруського, а просувають Олексія Резнікова, який співпрацював з Офісом президента. Політексперт, кандидат політичних наук Олександр Палій вважає, що ми бачимо спробу Банкової посилити уряд, показати його більш презентабельним, дієздатним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини