Головна Новини Суспільство події П’ять найпопулярніших кольорів авто в Україні у 2024 році: що обрали українці
commentss НОВИНИ Всі новини

П’ять найпопулярніших кольорів авто в Україні у 2024 році: що обрали українці

Колір має значення: які автомобілі стали лідерами продажів в Україні за кольорами

сьогодні, 12:22
Поділіться публікацією:

За результатами аналізу Укравтопрому, білий колір залишається найпопулярнішим вибором серед нових автомобілів в Україні у 2024 році. Понад 35% зареєстрованих нових легковиків мають саме це забарвлення.

П’ять найпопулярніших кольорів авто в Україні у 2024 році: що обрали українці

Українці обирають білий: найпопулярніші кольори авто цього року

Згідно зі статистикою, з січня по вересень 2024 року понад третина всіх нових легкових автомобілів, зареєстрованих в Україні, мали білий колір. Основним фаворитом серед автомобілів цієї категорії виявився RENAULT Duster, що став справжнім бестселером у команді "білих". За популярністю білий колір значно випереджає інших конкурентів, залишаючись універсальним вибором для багатьох автолюбителів.

Другим за популярністю кольором серед українських автовласників є сірий. У цьому відтінку було зареєстровано близько 33% нових легковиків. Вибір на користь цього кольору, який також має репутацію практичного та універсального, часто робили власники автомобілів RENAULT Duster, що впевнено займає позиції у кількох колірних категоріях.

Чорний колір, як класичний та солідний, продовжує бути популярним серед українців. У ньому було зареєстровано 15% нових авто. Найпопулярніша модель у чорному кольорі — TOYOTA Camry, що підкреслює її репутацію як представницького та надійного автомобіля.

Цікавим є вибір автомобілістів на користь синього кольору, якому надали перевагу майже 8% власників нових авто. Серед "синіх" найбільше реєстрацій отримав електромобіль VOLKSWAGEN ID.4, що, вірогідно, відображає зростання інтересу до екологічного транспорту.

Замикає п’ятірку найпопулярніших кольорів червоний — його обрали 3% автомобілістів. Лідером серед автомобілів у цьому відтінку стала MAZDA CX5, яка традиційно привертає увагу своєю яскравістю та динамічністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини