Головна Новини Суспільство події Отруїлася кавуном ціла родина: у Москві померли 15-річна дівчинка та її бабуся
commentss НОВИНИ Всі новини

Отруїлася кавуном ціла родина: у Москві померли 15-річна дівчинка та її бабуся

Із ознаками харчового отруєння госпіталізували цілу сім’ю, медикам вдалося врятувати не всіх

10 вересня 2021, 23:26
Поділіться публікацією:

В російській столиці родина їла кавун, який придбали в торговому центрі. Після цього, отруївшись смачним фруктом, померли двоє членів родини. Бабуся і її 15-річна внучка. Про це інформує пресслужба  московської прокуратури, яка здійснює розслідування.

Отруїлася кавуном ціла родина: у Москві померли 15-річна дівчинка та її бабуся

Кавуном отруїлася ціла родина (фото з відкритих джерел)

 8 вересня смугастий фрукт один з членів родини придбав в торговому центрі неподалік дому. Вже 9 вересня майже всі з родини лежали в лікарні з діагнозом — отруєння. Не постраждав тільки тато дівчинки, він кавуна навіть не пробував.

 На жаль, 61-річній москвичці та її онучці лікарі нічим не змогли зарадити, вони померли. Мама померлої доньки – в реанімації.

 Працівники російської прокуратури порушили кримінальне провадження за  ознаками злочину, передбаченого ст. 238 КК РФ (надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, що призвели по необережності смерть людини). 

 Telegram-каналі Mash  розмістив відеоролик  з торгового центру, який реалізував отруйні кавуни. Там все перевіряють працівники поліції. 

 Адже в будинку, де загинула жінка і її внучка, отруївшись, ніби смачною смугастою ягодою, швидка допомога забрала до лікарні ще двох дітей, яким, відповідно, 9 та 11 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що у Росії заявили, що у виснаженні сільськогосподарських земель в Криму винна Україна.Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за статтею 358 КК — екоцид — через водну блокаду Кримського півострова після його анексії. На інформаційному ресурсі зазначено, що, починаючи з 26 квітня 2014-го року, Україна прийняла рішення в Херсонській області побудувати дамбу і тим самим припинити постачання прісної води на півострів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини