Головна Новини Суспільство події Отримують “жахливі” компенсації: Венедіктова розповіла про звільнених прокурорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Отримують “жахливі” компенсації: Венедіктова розповіла про звільнених прокурорів

За рішеннями судів на посади повертаються працівники прокуратури, яких було звільнено у межах люстрації і реформи

28 вересня 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

Очільниця наглядового  відомства нашої країни Ірина Венедіктова, виступаючи на зібранні в Раді Європи, на якому обговорювались  реформи органів прокуратури, зазначила, що прокуратура виплачує чималі компенсації  своїм звільненим експрацівникам. Про це інформує "Укрінформ".

Отримують “жахливі” компенсації: Венедіктова розповіла про звільнених прокурорів

Ірина Венедіктова (фото з відкритих джерел)

Але керівниця центрального прокурорського Офісу не озвучила сум цих виплат.

Як вона наголосила, що самі  такі компенсаційні виплати просто жахливі. Експрокурор йдуть до центрального прокурорського Офісу з виконавчими документами. Прокурорське відомство, аби не порушувати закон, перераховує їх, беручи кошти з власного бюджету.

Також, як проінформувала Венедіктова європейську спільноту під час засідання, експрацівник поновлюються на посади не тільки зважаючи на вже здійснену реформу наглядового відомства.До цього центральний прокурорський Офіс зобов’язують рішення Верховного Суду  через проведену кілька років тому люстрацію.

Генпрокурорка підсумувала, що такі працівники  відтепер обіймають посади після того, як пройдуть переатестацію.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що генпрокурор Венедіктова подала до суду на відому українську телеведучуПричиною для відкриття судової справи стало одне із інтерв’ю Яніни Соколової. Інтерв’юйованою особою в одній із авторських програм телеведучої став позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко. Посадовець відомий також за голосною справою стосовно хабарництва у колах вищої української влади. За словами Соколової, Шевченко був одним із викривачів отримання 6 мільйонів доларів хабаря колишнім міністром екології Миколою Злочевський. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини