Головна Новини Суспільство події Здійснити заповітну мрію: в Чернівцях хворого на рак хлопчика прийняли до лав поліції (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Здійснити заповітну мрію: в Чернівцях хворого на рак хлопчика прийняли до лав поліції (ФОТО, ВІДЕО)

Стати поліцейським — заповітна мрія 10-річного хлопця

16 лютого 2021, 11:20
Поділіться публікацією:








15 лютого в Чернівцях поліцейські виконали почесну місію — прийняли до своїх лав 10-річного хлопчика, хворого на рак. Урочиста церемонія відбулася на подвір’ї благодійного притулку для матері та дитини "Місто добра", повідомляє місцеве видання "Шпальта".

Здійснити заповітну мрію: в Чернівцях хворого на рак хлопчика прийняли до лав поліції (ФОТО, ВІДЕО)

10-річного Сашка прийняли до лав поліцейських. Фото: Шпальта

10-річному Сашку давно поставили страшний діагноз — медулобластома або ж, аби зрозуміліше, пухлина мозку. На жаль, хвороба знаходиться на четвертій стадії, і врятувати дитину може хіба справжнє диво. Лікарі ж вирішили припинити медикаментозне втручання, адже, на їхню думку, жодна "хімія" не здатна впоратися із метастазами, що отруюють мозок.

Крім того, рак сильно впливає на фізичні можливості — Сашко вже не говорить, частина його тіла паралізована, хлопчик пересувається за допомогою інвалідного візочка. Та жодні хвороби не можуть вплинути на дитячу фантазію і любов до мрій.

"Він пише пальчиками на гаджеті. Ми його запитали, про що він мріє, що його зробило б щасливим і змусило б усміхнутися. Він відповів одним словом: "Поліція". Поліціянти — його кумири. Він сказав, що обов’язково стане одним із них, коли виросте", — так прокоментувала ситуацію волонтерка, яка працює у "Місті добра", Марта Левченко.

Одразу після цього жінка "кинула клич" у соціальних мережах, що знайшов відгук у серцях сотень правоохоронців по всій країні. Розуміючи важливість ситуації, всього за кілька днів поліцейські організували пошиття спеціальної іменної форми та виготовлення жетону, а також підготували урочисту зустріч.
Здійснити заповітну мрію: в Чернівцях хворого на рак хлопчика прийняли до лав поліції (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
Здійснити заповітну мрію: в Чернівцях хворого на рак хлопчика прийняли до лав поліції (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
Здійснити заповітну мрію: в Чернівцях хворого на рак хлопчика прийняли до лав поліції (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4
Здійснити заповітну мрію: в Чернівцях хворого на рак хлопчика прийняли до лав поліції (ФОТО, ВІДЕО) - фото 5
Здійснити заповітну мрію: в Чернівцях хворого на рак хлопчика прийняли до лав поліції (ФОТО, ВІДЕО) - фото 6
Здійснити заповітну мрію: в Чернівцях хворого на рак хлопчика прийняли до лав поліції (ФОТО, ВІДЕО) - фото 7
15 лютого, після тихої години, Сашку запропонували поглянути у вікно, де він побачив близько 80 вишикуваних на подвір’ї кризового центру поліцейських. Радощам малого не було меж. Після того, як хлопчика переодягнули в форму, правоохоронці із Чернівецької та Івано-Франківської областей символічно прийняли його до своїх лав. Цікаво, що цим зустріч із кумирами для Сашка не закінчилася — йому дозволили обрати будь-який автомобіль, на якому він спільно із поліцейськими зміг здійснити справжнє патрулювання місцевості.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Британії знайшли лист, датований минулим століттям, у якому дитина передбачила майбутнє.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

18 лютого 2021, 14:28

Раджу подивитись це відео: https://www.jw.org/finder?srcid=jwlshare

Сергій

18 лютого 2021, 14:24

Коли читаєш таке, то в голові одразу виникає запитання: Чому люблячий і всемогутній Бог допускає страждання? Я знайшов для себе логічну відповідь у Біблії. Раджу подивитись це відео: https://www.jw.org/finder?srcid=jwlshare


Новини