Головна Новини Суспільство події Осінь приготувала дещо несподіване: як зміниться погода найближчими днями
commentss НОВИНИ Всі новини

Осінь приготувала дещо несподіване: як зміниться погода найближчими днями

Ясні дні та легке потепління: Україна насолоджуватиметься приємною погодою найближчий тиждень

сьогодні, 14:21
Поділіться публікацією:

Протягом найближчих днів Україну чекатиме суха і переважно ясна погода, повідомляє Український гідрометцентр. За прогнозом синоптиків, на більшості території країни очікуються теплі дні без дощів, а у західних областях можливі ранкові тумани.

Осінь приготувала дещо несподіване: як зміниться погода найближчими днями

Синоптики обіцяють сухий та теплий тиждень в Україні

Температура вночі коливатиметься від 0 до +7 градусів, а в Карпатах можливі легкі заморозки до -3 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до комфортних +10...+17 градусів. Вітер буде слабкий, 3-8 метрів за секунду, що створює ідеальні умови для прогулянок на свіжому повітрі.

Відома синоптикиня Наталка Діденко підтверджує, що найближчими днями не варто чекати значних змін у погоді. Єдині особливості: 23 жовтня у західних областях очікується збільшення хмарності та можливий невеликий дощ. Також на Лівобережжі прогнозується посилення вітру до 8-12 метрів за секунду.

“Поки синоптична ситуація істотно не міняється, то й для чого оці зайві ʼвночіʼ, ʼвденьʼ бла бла бла) Поки що синоптичний статус кво. Єдине — завтра в західних областях дещо збільшиться хмарність і навіть ймовірні кілька крапель якогось невпевненого в собі невеликого дощу. А на Лівобережжі посилиться вітер до 8-12 метрів за секунду.  Вже якесь не бабине, а прабабине літо виходить”, — написала Діденко. 

Отже, українці можуть розраховувати на сприятливу погоду для осінніх прогулянок та занять на відкритому повітрі. Якщо не враховувати легкий вітер та невеликі тумани на заході, цей тиждень обіцяє бути приємним і теплим.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Українські користувачі отримують оперативні попередження про небезпечні погодні умови безпосередньо у своїх мобільних додатках завдяки інтеграції Укргідрометцентру з європейською платформою MeteoAlarm. Про це розповіла речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха на брифінгу в Медіацентрі Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини