Ось-ось почнеться: союзник Путіна пророкує початок Третьої світової війни

Кім Чен Ин вже прогнозує швидкий початок Третьої світової війни

Як передає портал "Коментарі", північнокорейський диктатор Кім Чен Ин вважає, що Третя світова війна може розпочатися найближчим часом. За його словами, Північна Корея, поряд із низкою інших регіонів, є потенційною "гарячою точкою", здатною спровокувати бойові дії наднаціонального масштабу.

Диктатор заявив, що через загострення на Близькому Сході "полум'я війни" може поширитися і на інші регіони світу.

"Третя світова війна ось-ось розпочнеться", - заявив глава КНДР.

Він додав, що існуючі вогнища напруженості справді є загрозою переростання у глобальне протистояння з катастрофічними наслідками для всього світу, а не лише для окремих держав, які можуть бути залучені до протистояння.

Читайте також на порталі "Коментарі" - через три тижні після нападу ХАМАС на Ізраїль, армія останнього (ЦАХАЛ) заявила про розширення наземної операції в секторі Газа. Таке рішення нібито ухвалено після того, як переговори про звільнення заручників зайшли в глухий кут. Як події у цьому конфлікті можуть розвиватися далі? Що це означає у ракурсі російсько-української війни та власне глобального протистояння, яке, схоже, накриває світ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що бачить Захід у зближенні Росії та Північної Кореї – яке місце відводиться Україні.

Раніше "Коментарі" писали – про який обмін могли домовитись РФ та КНДР – чи є загроза від нового союзу ізгоїв.