Головна Новини Суспільство події Оновлення в "Укрзалізниці": більше поїздів для військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Оновлення в "Укрзалізниці": більше поїздів для військових

Українські захисники отримають ще більше можливостей для термінових та планових переїздів.

6 липня 2024, 18:00
Поділіться публікацією:

"Укрзалізниця" оновила послуги для військовослужбовців, додавши більше поїздів до списку для пріоритетного бронювання. Це рішення покликане допомогти військовим швидше та зручніше добиратися до місця служби та назад додому.

Оновлення в "Укрзалізниці": більше поїздів для військових

Військовим буде простіше подорожувати

У компанії повідомили, що починаючи з 8 липня військові можуть забронювати квитки за п'ять днів до поїздки і навіть у день відправлення. Ця зміна має допомогти багатьом, хто досі стикався з труднощами при купівлі квитків в останній момент.

"Ми розширюємо перелік поїздів, на які є пріоритетне бронювання для військовослужбовців через сервіс https://services.uz.gov.ua/military, що дозволить нам гарантовано покривати більшу частину потреби в квитках для термінових відряджень з/в прифронтові регіони", — сказано у повідомленні.

Проблеми з бронюванням квитків вже викликали нарікання серед військових та їхніх сімей. Наприклад, військовослужбовець Alla Von Bovt розповідала про складнощі із придбанням квитка, коли їй терміново потрібно було виїхати у відрядження.

'Укрзалізниця' також нагадує, що для нетермінових поїздок, які можна спланувати заздалегідь, у додатку є сервіс автоматичного бронювання квитків. Це дозволяє військовим спокійно планувати свої поїздки, не переймаючись наявністю квитків.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" сповістила оновлення щодо правил перевезення тварин у поїзді. У компанії повідомили про 5 важливих змін, які почнуть діяти після затвердження правил у новій редакції. "Укрзалізниця" повідомила, що завдяки відгукам мандрівників, юристів та експертів з організації захисту тварин UAnimals компанія змогла подати на затвердження зміни, які враховуватимуть інтереси всіх власників тварин, а також тих пасажирів, які намагаються уникати їх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини