Головна Новини Суспільство події Олігарх Вадим Новинський непублічно відвідував ОП - "Схеми"
commentss НОВИНИ Всі новини

Олігарх Вадим Новинський непублічно відвідував ОП - "Схеми"

У коментарі журналістам Новинський підтвердив зустріч на Банковій

18 червня 2021, 00:50 comments2497
Поділіться публікацією:

Позафракційний народний депутат Вадим Новинський непублічно відвідував Офіс президента. Про це йдеться в розслідуванні "Схем".

Олігарх Вадим Новинський непублічно відвідував ОП - "Схеми"

Вадим Новинський (фото з відкритих джерел)

Новинський виїжджав з території Офісу на автомобілі з номерними знаками, які закріплені за іншим авто (так звані номери прикриття), повідомляють журналісти програми "Схеми".

Знімальна група зафіксувала, як 27 травня через ворота з території Офісу президента виїхала Toyota Camry і під'їхала до броньованого автомобіля Mercedes, який чекав на Банковій у супроводі охорони. Цей Mercedes зареєстрований на компанію Новинського.

Як відзначають журналісти, Toyota була оперативним номерними знаками (так звані знаки прикриття). У реєстрі автотранспортних засобів вони закріплені за іншою машиною (марки Honda), тому встановити справжнього власника неможливо. У коментарі журналістам Новинський підтвердив зустріч на Банковій, але відмовився повідомляти подробиці.


Олігарх Вадим Новинський непублічно відвідував ОП - ”Схеми” - фото 2

Як повідомляли раніше в газеті "Факти" народний депутат України Вадим Новинський опублікував статтю "Від" формули Штайнмайера "до Української Формули Миру", в якій виклав своє бачення кроків, які необхідно зробити для встановлення миру на Донбасі і в Україні в цілому. Вадим Новинський зазначив, що "формула Штайнмайера" є недосконалою, тому що не дає відповідей на багато питань і є лише спробою "колективного Заходу" створити видимість вирішення проблеми, але не вирішити її в корені.

Новинський пропонує під час зустрічі в Нормандському форматі розробити і прийняти документ, який мав би обов'язковий характер для всіх сторін конфлікту. Також депутат запропонував змістити акценти в переговорному процесі, і в Мінську створити міжпарламентську групу з депутатів Верховної Ради України, Державної Думи Російської Федерації, а також повноважних представників ОБСЄ, з можливою участю з правом дорадчого голосу представників "народних зборів" самопроголошених республік, читайте детальніше в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

искра

20 червня 2021, 23:08

Войну и убиства и насилие следует прекратить немедлено.Ибо Высшие превратят Человечество в Ад.

Василий

18 червня 2021, 11:00

Жыдовня продолжает с Донбасом и Крымом мутить не урядицы,а сами набивают под шумок карманы. Не СЛАВА УКРАИНЕ-ГЕРОЯМ СЛАВА...

Anatolij

18 червня 2021, 11:00

Ну и что?


Новини