Головна Новини Суспільство події Олена Зеленська випустила ролик до Дня незалежності: про що він (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська випустила ролик до Дня незалежності: про що він (ВІДЕО)

Дружина Володимира Зеленського опублікувала патріотичне відео

24 серпня 2021, 12:36
Поділіться публікацією:

 Олена Зеленська випустила ролик до Дня незалежності: про що він (ВІДЕО)

Олена Зеленська чудово привітала українців. Фото: Офіс президента

Перша леді країни Олена Зеленська привітала громадян України новим патріотичним роликом. На відео можна побачити неймовірні й красиві пейзажі міст і природи України. Нове відео дружина Володимира Зеленського опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Улюблена країна, я рада вітати тебе з 30-ю річницею незалежності. Ти — повна натхнення, велика і різноманітна, а для мене особисто — завжди найкраща. Зі святом усіх нас!" — написала в замітці перша леді.

Відомо, що сьогодні Володимир Зеленський разом із дружиною взяли участь у святковому молебні, де всі разом попросили благословення для України. Спільна молитва відбулася на подвір'ї національного заповідника "Софія Київська".

Далі подружжя прибуло на Майдан Незалежності, де в ці хвилини тривають святкові урочистості та військовий парад. До нього ретельного готувалися кілька місяців.

Нагадаємо, видання "Коментарі" інформувало про те, що Володимир Зеленський привітав українців з Днем Незалежності України. У своїй урочистій промові він не згадав президента-втікача Віктора Януковича серед колишніх глав держави. Крім того, Зеленський забув про свого попередника Петра Порошенка, адже його також не згадав у своєму виступі.


Раніше ми інформували, що президент України запустив новий флешмоб до Дня незалежності. Суть завдання досить проста. Зеленський пропонує об'єднати відразу два приємних і корисних заняття: спортивні вправи та поздоровлення для рідної країни. Отже, той, кого "обдарують" флешмобом, повинен, одягнувши вишиванку, виконати найбільш улюблену спортивну вправу 30 разів — за кожен рік незалежності України. Після цього слід передати завдання комусь іншому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини